Decor nou pentru grupul de luat masa

Puteți folosi banda autoadezivă cu aplicații pentru a vă decora masa și scaunele cu modele originale. Cu puțină imaginație, o sufragerie monotonă devine luminoasă și originală.

Grupuri de luat masa monocolore- e prea plictisitor. Chiar și cu o pereche de scaune în culori strălucitoare, contrastante.

Cum de a decora zona de luat masa? Calea este Decorați grupurile de luat masa pentru bucătării cu culori luminoase!

Veți avea nevoie de:

  • Bandă autoadezivă în diferite nuanțe;
  • Foarfece.
Decupați floarea din banda autoadezivă.
Desprindeți-l de pe suportul de hârtie.
Curățați și degresați suprafața zonei de luat masa. Lipiți floarea, neteziți cu grijă suprafața ( nu lăsați să apară "bule" ).
Îndepărtați stratul superior de protecție.

Idee și fotografie de la muratordom.com.ua/

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: