Birouri pentru biroul de acasă: stiluri, materiale

Birourile pentru biroul de acasă vin în diferite stiluri și materiale. Adesea cumpărat ca parte a unui set, dar este disponibil și separat, dacă vă place.

Cum de a face un studiu pe balcon? Într-unul dintre proiectele mele, doar din cauza lipsei de spațiu ( o cameră ) a trebuit să mute zona de lucru pe balcon. Pervazul ferestrei a devenit parte din blatul biroului de când camera și balconul au fuzionat. Puteți vedea cum se formează

Cum de a face un studiu pe un balcon? Într-unul dintre proiectele mele, ( o cameră ) a fost necesar să se pună un colț pe balcon. După ce camera și balconul au fost unite, pervazul ferestrei a devenit o parte a biroului. Puteți vedea cum se formează

Stiluri de birou

  • Birourile clasice pentru biroul de acasă sunt ușor de recunoscut. În general, acestea sunt piese de mobilier realizate din lemn natural Stejar, nuc și cireș ( tipurile de lemn deschis sunt adesea tonifiate în mahon ). Proiectele sunt robuste și chiar puțin grele: unul sau două piedestaluri ca suporturi, un perete alb care ascunde genunchii celor care stau. Iar aceste modele, care sunt ridicate pe picioare curbate și cizelate, au invariabil un "top" solid ( acestea sunt sertare încăpătoare pentru ustensilele de scris ). Un birou clasic este adesea acoperit cu o pânză sau piele sau decorat cu intarsii. Accesoriile de birou sunt obligatorii: un suport pentru ceas cu calendar rabatabil și un suport pentru stilouri scumpe.

Birourile de scris clasice sunt ornamentate: picioarele sunt adesea sculptate și vârfurile sunt decorate cu mozaicuri din lemn ( t.. intarsia ).

  • Modelele în stil rustic pot fi considerate, de asemenea, clasice. Aceste stiluri de birou sunt similare. Dar există o diferență: birourile în stil country sunt la fel de masive ca și cele clasice, dar nu sunt pompoase. Opusul rusticului Un birou este făcut din lemn prost lucrat, în mod deliberat grosolan ( de obicei o imitație virtuoasă ). O altă diferență față de modelele clasice – Versatilitatea de . Doar indicația producătorului din catalog clarifică acest lucru: acesta este un birou de scris, nu o masă de luat masa.
Citește mai mult  25 canapele de colț din piele

Stilul country este apropiat de stilul clasic, singura diferență este că birourile nu au un decor atât de "pompos".

  • Birourile moderne pentru biroul de acasă sunt vizual mai ușoare decât oricare dintre modelele clasice. Fără perete din spate Doar patru picioare. Unitățile de sub bancă "se dau jos" De la birou: se folosesc adesea sertare, care trebuie cumpărate separat. Modelele moderne devin din ce în ce mai versatile de-a lungul anilor, unele birouri pot servi ca mese de luat masa și invers. Acestea pot fi deosebite de mobilierul de sufragerie prin simpla prezență a unuia sau două sertare, și chiar și acestea pot să nu existe.

Birourile moderne au adesea un aer de fantezie datorită materialelor moderne pe care le folosesc.

  • Birouri în stil etnic nu sunt adesea disponibile pe piață. De obicei, sunt modele scumpe, realizate din materiale exotice. În producție se folosesc bambus, rattan, tec și alte esențe de lemn tropical. Părțile superioare ale acestor obiecte sunt acoperite cu piele de crocodil, elefant sau piton.

Mobilierul etnic este aproape întotdeauna fabricat din materiale netradiționale pentru Europa.

Materiale de birou

Birou de scris din lemn natural- Un sinonim pentru "birou în stil clasic". Majoritatea modelelor tradiționale pentru birouri de acasă sunt realizate din lemn masiv sau furnir din lemn furniruit. Alegerea finisajelor este foarte bună: lac, ceară, colorată. suprafețe îmbătrânite etc.

Multe birouri moderne sunt fabricate din aceleași materiale moderne: MDF și plăci aglomerate . Aceste plăci sunt din nou furniruite, laminate cu o peliculă durabilă sau căptușite cu melamină . Sunt disponibile și birouri din sticlă – sau mai degrabă modele cu blaturi de sticlă. Picioarele și piedestalurile unor astfel de piese de mobilier sunt realizate din alte materiale: lemn, metal, etc.

Citește mai mult  Rafturi din plastic în casă: 8 camere

Birourile pot folosi cele mai surprinzătoare materiale și combinațiile lor.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: