Canapea cu mecanism de pliere

Care este diferența dintre un pătuț francez și unul american? Pot fi folosite canapelele cu aceste mecanisme pentru somnul zilnic?? Examinați modelele, trageți concluzii.

Canapeaua pliabilă are un design foarte complex. Dar nu se vede din exterior: toate detaliile mecanismului de conversie sunt ascunse în interior.

Ce canapele extensibile sunt disponibile??

Franceză și americană. Cum îți poți da seama după aspectul unei canapele ce mecanism are în interior? — Evaluați adâncimea scaunului. Canapele cu un mecanism de pliere triplă franceză au o adâncime interioară de 64 până la 70 cm, și cu un mecanism dublu- American- Cel puțin 82 cm și, prin urmare, priviți mai adânc. O altă diferență este reprezentată de designul canapelei. Cojile de pat pliabile franceze sunt întotdeauna ascunse sub scaun. «"Amerikan" pot fi, de asemenea, ascunse în interior, dar, în unele cazuri, ele servesc drept bază pentru canapeaua în sine.

Nu este o piedică pentru lux. Cele mai multe canapele de sufragerie nu au un mecanism de conversie. Și, într-adevăr, de ce este nevoie de un pat când există mai multe dormitoare de oaspeți cu paturi confortabile? Dar dacă canapeaua are un mecanism, acesta este de obicei un pat rabatabil – francez sau american.

Citește mai mult  Selectarea materialelor și a mobilierului în proiectul de design: cum se întâmplă

În imagine: canapeaua extensibilă Leuens de la fabrica Taymoble.

Care canapea extensibilă este mai confortabilă pentru a dormi pe?

Tu- pe o canapea în stil american, pentru oaspeți Franceză! Pentru utilizarea zilnică, alegeți canapele în stil american ( sedaflex ) cu o saltea groasă. Și iată o canapea extensibilă în stil franțuzesc nu este cea mai bună opțiune pentru a dormi în mod regulat, aceste canapele sunt achiziționate ca o opțiune pentru "oaspeți" pat.


Citește și:

 • Canapea de pat pentru tine
 • Canapele cu mecanisme neobișnuite
 • 6 secrete de cumpărături: ce canapea extensibilă este potrivită pentru tine?

Faptul este că o canapea pliabilă franceză are un pat scurt cu o saltea subțire și o ( lenjerie de pat care nu este suficient de puternică pentru utilizarea zilnică ) baza. Lățimea maximă a saltelei este de 145 cm, iar lungimea este de 185 cm. Dimensiunile mai mari sunt foarte rare. Scădeți spațiul pentru o pernă din lungimea saltelei și concluzionați: orice om de înălțime medie va avea picioarele atârnând în jos.

O canapea extensibilă rară are o bază ortopedică, iar salteaua și toate părțile mecanismului sunt situate sub scaun. Pentru a obține un pat, trebuie să îndepărtați pernele scaunului și să scoateți mecanismul, care este pliat de trei ori, de la baza canapelei.

Iată cum se transformă o canapea franceză cu scoică în pat . Vă rugăm să rețineți: pernele scaunelor nu trebuie să fie îndepărtate și nu sunt incluse în transformare.

 • Terni - canapea extensibilă BK55 de la fabrica BoConcept
 • Canapea-pat Terni - BK55 din fabrica BoConcept
 • Canapeaua extensibilă Terni - BK55 de la fabrica BoConcept
 • Canapea extensibilă Terni - BK55 de la fabrica BoConcept

Terni – canapea extensibilă BK55 de la fabrica BoConcept.

Baza unui pătuț francez. Cadrul este fabricat din metal. Acesta este montat pe un cort din polipropilenă, cu zăbrele îndoite-laminate, combinația "cort plus zăbrele" sau plasă metalică. Prima opțiune – Pur și simplu oaspete: în timpul utilizării, marchiza se întinde și se îndoaie. Cel de-al doilea nu este mult mai durabil, pentru că barele sunt mai lungi și se deformează treptat . «Perdele de protecție și traverse" — o opțiune și mai sigură. Plasa metalică este la fel de bună ca și combinația anterioară, dar depinde mult de dimensiunea celulelor. În cazul în care sunt mici, baza nu este doar durabilă, ci creează și un efect ortopedic ( cum ar fi varianta "cort plus zăbrele" ). O plasă sudată cu ochiuri mari vă oferă o marjă de siguranță, dar nu garantează un efect ortopedic. În plus, e greu de dormit pe ea.

Citește mai mult  Rafturi: Stiluri, materiale

Umflați pătuțul! De ce nu?? Producătorii de mobilă de astăzi vor oferi chiar mai mult… Dormitorul acestei canapele este absolut gol. După transformarea în pat, acesta trebuie umflat cu ajutorul pompei incluse. Moliciunea în timpul somnului poate fi asigurată de husa specială pentru saltea.

În imagine: Canapea extensibilă Terni – BK55 din fabrica BoConcept.

Saltea franceză pentru pătuț. Spumă poliuretanică pură, care este destul de subțire ( 6-10 cm în medie ). Producătorul a făcut toate calculele necesare și a echipat în mod deliberat mecanismul cu această saltea. În caz contrar, piesele ar fi supuse la forțe mari de "scufundare" în canapea, iar mecanismul va ceda rapid. Vă rugăm să rețineți: o bază metalică este, în general, prevăzută cu o saltea mai groasă decât o bază cu zăbrele.

Legătura cu. Canapea extensibilă cu mecanism de pat francez pliabil — este o variantă pentru oaspeți . Dormitul în fiecare zi pe o saltea subțire și scurtă este inconfortabil. Cu un mic efort, puteți găsi o opțiune foarte confortabilă pentru fiecare zi.

Cum este configurat patul pliabil american

mecanism sedaflex. Sub acest nume ( un pat pliabil american de origine europeană ) este cunoscut în țara noastră. Cele mai multe dintre ele pot fi înclinate fără a scoate pernele de pe canapea: ultimele sunt fixate pe patul extensibil și se transformă împreună cu mecanismul. Când salteaua este desfăcută, se înfășoară sub pat. Au fost dezvoltate chiar și mecanismele sedaflex care se transformă odată cu pernele spătarului ( acestea se îndoaie peste pernele scaunului, care "plutesc" sub saltea ).

Scaunul în stil american ia parte la transformare.

 • Canapeaua extensibilă Gim din fabrica Meta
 • Canapea extensibilă Gim din fabrică Meta
 • Canapeaua extensibilă Gim din fabrica Meta
 • Canapeaua extensibilă Gim de la fabrica Meta

Canapea extensibilă Gim de Meta.

Citește mai mult  Tapițerie: piei exotice

American pliabil baza patului pliabil. Cadrul este realizat din metal, care susține ferm barele ortopedice din lemn curbat. Disponibil cu ( ochiuri de plasă mari/ mici ) lamele și curele. Baza a fost făcută inițial din plasă de sârmă și s-a încovoiat rapid. Mecanismul sedaflex modern În cap și în partea centrală, are o bază cu zăbrele ( mai confortabilă ) iar în picioare- curele elastice.

Pernă în pernă. Principiul de funcționare al tuturor fotoliilor înclinate este aproape același. Dar fiecare fabrică încearcă să-și aducă contribuția la perfecționarea acestui mecanism de transformare. Stilul american, de exemplu, are perne de scaun cu o pernă de dormit secretă în interior.

În imagine: Canapea extensibilă Lampo de la Milano Bedding, design Studio MB.

Saltea americană pentru pătuț. Mecanismul este întotdeauna oferit cu o saltea destul de groasă ( 10, 12 și 14 cm ). Acestea sunt disponibile atât cu arcuri, cât și cu PPU. Producătorii străini produc uneori modele cu mai multe straturi: partea inferioară- bloc de primăvară, în partea de sus un strat de căptușeală moale.

Sinopsis la. Acest tip de mecanism este pregătit pentru sarcini crescute, transformare constantă. Este plăcut și confortabil să dormi pe o saltea groasă în fiecare zi . Dezavantajele O mică selecție de dimensiuni de canapele. Modelul are întotdeauna o amprentă foarte adâncă: distanța de la perete până la marginea scaunului este de cel puțin 100-110 cm.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: