Faceți cunoștință cu rafturile modulare

Sistemele moderne de rafturi sunt concepute astfel încât fiecare să le poată "personaliza" după cum dorește. Unul și același sistem poate înlocui un perete învechit în camera de zi, poate ajuta la echiparea unei biblioteci, poate organiza depozitarea în dulap sau în garaj. Natura combinației finite va determina modulele selectate. Unde să alegi și ce să cauți.

Noul mobilier modular

Un set pentru adulți. Modulele pot fi combinate ca un set de construcție pentru a crea combinația ideală de mobilier. Elementele pot avea forme și dimensiuni diferite, dar trebuie să aibă un aspect compatibil și să fie interschimbabile între ele. Cu alte cuvinte: puteți utiliza aceleași șine pentru a fixa sertarele, rafturile, coșurile suspendate și alte module la cadrul dulapului sau al rafturilor în cadrul unui program modular. Citiți mai multe despre mobilierul modular aici.

Design modular — unele programe de mobilă nu dispun de rafturi prefabricate. În schimb, acestea oferă ( rafturi modulare orizontale și verticale ) din care se poate construi un cadru cu lățimea și înălțimea dorite. Rareori, puteți alege, de asemenea, adâncimea raftului la discreția dvs. Secțiunile individuale sunt combinate pentru a forma un sistem.

Programele care includ elemente de colțar vă permit să asamblați sisteme de depozitare de colț pentru casa dvs.

Conținut modular — rafturile de depozitare pot fi alcătuite nu numai din rafturi, ci și din diverse alte module concepute pentru a se potrivi pe cadru.

Tipuri de modularitate
Citește mai mult  Noutatea bine uitată

Cum să cumpărați rafturi modulare: criterii de selecție

Dimensiunile sistemului modular — Rafturile modulare pot fi aproape orice vă doriți, deoarece vă veți asambla propriile module de diferite înălțimi și lățimi. Aici este important să cunoașteți dimensiunile pas cu pas ale rafturilor modulare în orice program de mobilier dat.

Material: metal, lemn, plastic, plăci aglomerate — Alegerea va depinde de scopul sistemului, de sarcina utilă maximă, de locație și de intervalul de temperatură. Pentru a afla mai multe despre cum să alegeți materialul potrivit pentru rafturi și care sunt caracteristicile de care trebuie să țineți cont înainte de a decide de unde să cumpărați raftul, citiți aici.

Deschis sau închis. Un sistem deschis este mai comod de utilizat, mai ales dacă se află într-o cameră dedicată. Dacă aveți rafturi în camera de zi, este posibil să fie nevoie să combinați modulele deschise și închise. Citiți mai multe despre avantajele și dezavantajele rafturilor deschise aici.

Dormitoarele pentru copii pot beneficia de rafturi deschise, dar au nevoie și de rafturi închise pentru a depozita echipamentul sportiv de sezon.

Înainte de a cumpăra

Desenează-l. Este util să cumpărați o unitate de rafturi pentru camera dvs., fie că doriți o singură unitate de rafturi cu o varietate de conținuturi Sau pentru sisteme întregi de rafturi. Site-urile web ale unor producători au planificatori de sisteme modulare simple, bazate pe calculator. Dacă nu aveți unul, puteți oricum să vă schițați viitorul sistem pe hârtie. Sau puteți decupa unități modulare în miniatură din hârtie și le puteți asambla în diverse combinații.

Citește mai mult  Toamnă confortabilă cu i4 Mariani
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: