Casa &Objet, toamna 2012. Tendința Bling-Bling. Relief

Lux la vedere. Volume sofisticate, reliefuri, texturi tactile.

Maison&Objet, toamna 2012. Tehnologia tactilă sporește senzația tactilă și senzualitatea. Cei care stabilesc tendințele stabilesc tendințele. Obiectele se transformă în atracții. Atingerea, simțirea, călcarea volumelor complexe, a convexităților și concavităților, a amestecurilor de texturi diferite, a detaliilor contrastante și a materialelor distincte, de la blană la oțel lustruit.

Citește mai mult  Ce este mobilierul modular?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: