Casa&Objet, toamna 2012. Trend Minimal. Frânghie

Simplitate rafinată. Frânghii și imitații de ac: întinde, înfășoară, tricotează.

Maison&Objet, toamna 2012. Împletituri, tricotaje, chingi, înfășurare, taftare, frânghii înfășurate… Designul actual imită cu plăcere tehnicile artizanale. Sunt recognoscibile, ușor de înțeles și confortabile. Nodurile creează un volum interesant, firele creează iluzia de lejeritate, buclele creează o abordare ironică și jucăușă, într-un stil postmodernist. Iar cânepa naturală este cel mai adesea înlocuită cu fibre sintetice.

Citește mai mult  Casa & Obiect 2013
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: