Continuarea sezonului

Ofertă specială la mobilier de grădină în showroom-ul Outdoor Stylist.

Sosirea toamnei niciun motiv pentru a pune mobila de grădină în pod. Vine vara indiană și serile confortabile pe terase și verande. Stilistul de exterior vă va ajuta să vă pregătiți. Showroom-ul a selectat seturi speciale de mobilier de exterior. De exemplu, oferta specială include două colecții de la Dedon- Trendsetter german în materie de mobilier de exterior. Colecția SPA include fotolii și șezlonguri, mese și pufuri. Designerul Richard Frinier ( Richard Frinier ) a văzut în mobilierul său contururile unor pagode antice. Culoarea de bază a colecției bronz.

Șezlongul rotund Orbit de la Dedon poate fi echipat cu o capotă detașabilă. Este ideală pentru izolare sau pentru a vă adăposti de soare sau de ploaie. Șezlong pe roți Se mișcă ușor. Există două finisaje diferite din care puteți alege: natural și platinat. Modelele Orbit și SPA sunt fabricate din fibră Hularo®. Această răchită sintetică este durabilă și de lungă durată. Mobilierul său este rezistent la intemperii până la temperaturi de îngheț.

Descoperiți adresa stilistului de exterior.

Citește mai mult  Zlata Ruzenska despre designul american și alegerea unui pat bun
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: