Unitate de grădină

Seturile de mobilier de grădină își pot ține fața în ploaie, soare arzător. În aparență, aceste seturi sunt aproape ca mobilierul de casă, dar au totuși o serie de caracteristici importante. Să vorbim despre tipurile de seturi de grădină.

Nu cumpărați mobilier foarte greu pentru a fi folosit pe gazon! Nu uitați că, uneori, trebuie să schimbați poziția de ședere din cauza vremii sau a dispoziției dumneavoastră.Dacă obiectul ales are totuși o greutate mare, acordați atenție picioarelor: acestea trebuie să aibă roți cu opritor. În caz contrar, o canapea masivă sau o masă grea poate fi plasată numai pe terasă, unde nu vor fi stricate de ploaie sau de soarele arzător.

Nu cumpărați mobilă foarte grea pentru a o folosi pe gazon! Nu uitați că, uneori, va trebui să rearanjați lucrurile din cauza vremii sau a stării dumneavoastră de spirit.Dacă piesa aleasă de dvs. este totuși grea, atunci acordați atenție picioarelor: acestea ar trebui să aibă rotițe cu dopuri. În caz contrar, o canapea masivă sau o masă grea ar putea fi instalată numai pe terasă, unde nu ar fi deteriorată de ploaie sau de soarele arzător.

Ascundeți

Zona de lounge

«Colțar cu pernă". Mobilier pentru casă și grădină deopotrivă. La fel ca și mobilierul de casă, mobilierul de grădină este rareori vândut ca un set complet: elemente de dimensiuni diferite, care se potrivesc între ele în design și mobilier, sunt de obicei incluse într-o serie.

Citește mai mult  Meridianul dublu

Cel mai frecvent "colț amortizat" Sugerat de o canapea, un fotoliu și o masă joasă. Uneori, puteți cumpăra un șezlong, o marchiză sau un balansoar de canapea ca parte a pachetului.

În cazul în care canapelele de grădină sunt create în design modular, cumpărătorul decide asupra numărului de locuri pentru a comanda, dacă au nevoie de colțuri, pentru a cumpăra o masă în plus față de canapea sau continuarea banchetei.

Zona de luat masa

Mesele și scaunele sunt adesea vândute ca un set complet de mobilier de grădină. Interiorul unei mese pliabile poate oferi spațiu pentru scaune pliabile. Un astfel de set de mobilier de grădină este proiectat pentru un anumit număr de locuri și nu poate fi mărit.

Mobilierul de casă nu este posibil să fie pus pe gazon în soarele arzător. Și nu există niciun motiv pentru a nu folosi materiale plastice de designer în interiorul casei?! Mobilierul de grădină a devenit foarte versatil.

"Setul de neînvins". Există un mobilier combinat pentru casele de țară, unde masa și banca nu sunt conectate: picioarele mesei nu ating pământul, dar se curbează ușor în suporturile băncii.

În imagine: PicNik by Extremis, design de Lust Xavier, Wynants Dirk.

Setul. În timp ce în cameră, este important să se creeze o ambianță completă ( prin urmare, designul de potrivire a dulapurilor, dulapuri, în plus față de masă și scaune ) astfel de mobilier nu este necesar în grădină. De aceea face parte din "stradă" În setul de sufragerie este inclusă doar mobila de sufragerie. Gama se extinde de la o masă înaltă tradițională și scaune până la scaune de bar, blaturi și multe altele.

Citește mai mult  26 bănci de grădină

Un set de luat masa minim de grădină este adesea format din piese destul de diferite decât cel mai mic set de sufragerie. Astfel, unele colecții nu sunt construite din masă și scaune, ci din masă și un cort-umbrelă adecvat ( acesta este întregul set ). Sau oferiți un șezlong și o masă joasă pentru băuturi, eventual cu aceeași umbrelă.

O masă de grădină poate fi combinată cu un fotoliu, un scaun, o bancă sau chiar un scaun de bar – există o mulțime de opțiuni.

Decorul. Sala de mese și mobilier de grădină Masa și scaunele – pot fi vopsite în diferite culori și chiar confecționate din materiale diferite. În schimb, colecțiile de case trebuie pur și simplu să aibă ceva în comun: modelul de pe picioare, granulația sau tonurile de lemn. Nu trebuie să uităm că mobilierul este "viu" Înconjurat de pardoseală, perdele, tapet și alte elemente din cameră. Unitatea finisajului face ca compoziția să pară completă într-un spațiu restrâns. Imaginați-vă o masă albă pe o peluză spațioasă. Dacă scaunele de lângă el sunt albe, roșii, albastre sau galbene?

Aveți întotdeauna de ales – cumpărați mobilier de grădină într-o singură nuanță sau asamblați un set multicolor.

Sintetic sau metalic? Atunci când alegeți mobilierul de grădină, este important să vă uitați la material, nu la produs. Cea mai populară este răchita sintetică sub formă de rattan natural și frunze de bananier. Cadrele metalice ale scaunelor sunt împletite cu ea, iar picioarele mesei sunt decorate cu ea. Al doilea în clasament.. metal vopsit. Al treilea cel mai bine vândut set de mese plastic.

Citește mai mult  Cât costă mobilierul gonflabil și de ce costă atât de mult??

În fotografie: taburet Pinocchio de Riva 1920.

Unele companii oferă seturi de mese de grădină din lemn natural. Tipurile de lemn care pot face față în aer liber sunt tecul și jatoba. Mobilierul de grădină de lux este realizat din materiale scumpe, cu finisaje din piele și textile. Acestea ar trebui să fie utilizate de preferință sub un baldachin sau pe o verandă, fără a fi expuse la soare.

Același lucru este valabil și pentru mobilierul de grădină din rattan: mesele și băncile din răchită realizate din acest material natural nu sunt potrivite pentru utilizarea în aer liber.

"Wicker" pentru grădină nu este numai din materiale naturale ( rattan, frunze de banane ). Utilizarea sporită a materialelor sintetice.

  • Fotoliu de relaxare Dala de Dedon
  • Fotoliu de masă Model Scoop de Gloster, design de Gabbertas Mark
  • Sweet 27 de Gervasoni, design Navone Paola
  • Modelul P. 3 S de Bonacina Pierantonio, design Agnoli Tito

Scaun de relaxare Dala de Dedon.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: