Cristale elementare

Uimitor de excentric în colecția lui Tokujin Yoshioki pentru Desalto.

Designer japonez unul dintre cei mai solicitați designeri din prezent, câștigător de două ori al premiului "Designerul anului" ( 2007 ) și Maison&Objet ( 2012 ). Prin lucrările sale, Tokujin Yoshioka ( Tokujin Yoshioka ) se îndreaptă spre fenomenele naturii și găsește noi utilizări pentru materiale familiare.

Coacere" Scaunul Panna din elastomer de poliester ( folosit în medicină ) apoi proiectează o canapea din hârtie origami ( Paper Cloud Sofa pentru Moroso ). Din 2007, tema proiectului Crystalized Project a evoluat. În cadrul acesteia, designerul explorează natura cristalelor: crește scaune și panouri decorative din ele. Structura cristalină este, de asemenea, punctul de plecare pentru noua colecție Element.

În imagine: Tokujin Yoshioka ( Tokujin Yoshioka ) designer.

Colecția pentru Desalto include mese, birouri și console din metal. Lucrul cu acest material Punctul forte al mărcii italiene. Piesa centrală – un suport înclinat. Se echilibrează ca și cum ar sfida gravitația. Cu toate acestea, acesta menține ferm blatul mesei în poziție, în ciuda faptului că este perceput ca fiind șubred. Toate modelele sunt disponibile în alb sau negru. Blaturi de masă din furnir de stejar cu textură distinctivă, sticlă neagră sau metal.

Citește mai mult  Case pentru câini și pisici pentru pisici de la designeri ruși
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: