Selva decoreaz─â dulapul cu cristale

Marca Selva a prezentat un model decorat cu elemente Swarovski.

Dulapul Lui& Lei pentru brandul italian Selva a fost dezvoltat de designerul Axel Enthoven ( Axel Enthoven ). El adaug─â un accent str─âlucitor la fa╚Ťade ├Ämpodobit cu cristale Swarovski str─âlucitoare. Str─âlucirea lor este ├«mbun─ât─â╚Ťit─â de o ram─â metalic─â cu placare cromat─â. Interiorul poate fi ales ├«n func╚Ťie de gustul fiec─âruia pentru a transforma un dulap cu multe sertare ╚Öi mai multe rafturi ├«ntr-un dulap de dam─â Pentru piesele tale preferate sau pentru geanta de messenger a unui b─ârbat.


Vezi alte modele de Selva.

Cite╚Öte mai mult  Mas─â pe perne
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: