Cum de a alege un pat supraetajat: 5 modele și 5 note importante

Merit─â s─â cump─âra╚Ťi un pat supraetajat?? Opiniile sunt ├«mp─âr╚Ťite ├«n aceast─â chestiune, dar dac─â exist─â mai mult de un copil ├«n familie, iar spa╚Ťiul din apartament este mic, ├«ntr-un fel sau altul, ├«ncepe╚Ťi s─â v─â uita╚Ťi la modele ca acesta.

Modelele

Tradi╚Ťionalul. Patul supraetajat obi╚Önuit ├«n care patul superior este paralel cu cel inferior. Marele avantaj al acestui pat este patul Fleximo 05 compactitate. Contra – Un sentiment de "plafon sc─âzut" pentru cei din pat ╚Öi o senza╚Ťie de ├«nghesuial─â pentru to╚Ťi cei din camer─â.

Designul paturilor supraetajate este pe c├ót de simplu, pe at├ót de ingenios: de la o "bibliotec─â" de ╚Ťar─â la un castel cavaleresc.

 • Pat supraetajat Ansouis de Minacciolo
 • Pat supraetajat Bunky de la fabrica Magis
 • Patul supraetajat Burg Kombi 6-9 de la fabrica DE BREUYN
 • Pat supraetajat Castello de la fabrica Berloni

Pat supraetajat Minacciolo Pat Ansouis.

Col╚Ťar. ├Äntr-un design de col╚Ť, traversele sunt amplasate perpendicular una pe cealalt─â. Patul superior acoper─â doar o mic─â parte din patul inferior. Deasupra "parterului" nu este nimic ├«n exces, iar spa╚Ťiul de sub patul de sus este folosit ├«n diferite scopuri: poate fi folosit ca ╚Öi dulap sau ca mas─â, ca ╚Öi col╚Ť de sport sau ca spa╚Ťiu de joac─â. Minus – Necesit─â mult spa╚Ťiu.

Cite╚Öte mai mult  Scaune balansoare

Paturile supraetajate de col╚Ť creeaz─â o "cas─â" ├«n interiorul camerei ╚Öi nu exist─â ├«ntotdeauna spa╚Ťiu pentru aceast─â solu╚Ťie. Copiii ├«l vor iubi. Sub patul de sus pute╚Ťi pune un dulap sau un col╚Ť de studiu.

Roll-out. Patul de sus este o canapea sau o canapea ├«nalt─â, iar patul de jos este un pat supraetajat pat supraetajat extensibil. Aceste modele sunt foarte compacte, nu exist─â sc─âri ╚Öi st├ólpi volumino╚Öi, nu exist─â paturi ├«nalte din care s─â cad─â. Dar nu to╚Ťi copiii vor dori "temporar" Statutul patului s─âu, copiii prefer─â o diviziune clar─â a teritoriului ╚Öi a posesiunilor.

Paturile extensibile sunt compacte, dar nu to╚Ťi copiii vor dori s─â nu aib─â propria lor zon─â de odihn─â ├«n timpul zilei.

 • Patul de transformare Letti doppi 6 de la fabrica Di Liddo & Perego
 • Pat transformator Domino + ruote de la fabrica Berloni
 • Patul de transformare multi-mini de la fabrica Ewald
 • Transformatorul de pat Cappuccio din fabrica CIA International

Pat transformator Letti doppi 6 de la Di Liddo & Perego.

Pat de mansard─â. Dac─â ave╚Ťi doar un singur copil ├«n familie ╚Öi dori╚Ťi s─â urca╚Ťi pu╚Ťin mai sus, poate dori╚Ťi s─â lua╚Ťi ├«n considerare paturi supraetajate – sau dou─â lofts. ├Än acest caz, p─âtu╚Ťul se urc─â pe nivelul superior, iar sub el se g─âsesc acelea╚Öi zone func╚Ťionale: un dulap sau un birou, un col╚Ť pentru sport sau o zon─â de joac─â.

Unii produc─âtori integreaz─â paturile de mansard─â pentru copii ├«n complexe de joac─â – cu tobogane, leag─âne ╚Öi pere╚Ťi de c─â╚Ť─ârare.

 • Pat Varietta 03 de la fabrica Paidi
 • DB Destyle Zimmer 01/01 pat din fabrica DE BREUYN
 • patul Fleximo 05 de la Paidi
 • Patul Flexa Jungle de Flexa

Pat Varietta 03 din fabrica Paidi.

Patul de perete. Producătorii au creat "sisteme de paturi" complete, care are două locuri de dormit Doar o parte dintr-un set complet. Paturile se potrivesc într-un complex de dulapuri, rafturi, noptiere și comode. Creează un "cubiclu" pentru copii. Partea bună a acestor modele este că întregul set a fost deja proiectat și realizat în același stil. Minus: nu este potrivit pentru orice cameră.

Cite╚Öte mai mult  25 de dulapuri cu oglinzi

Un "pat de perete" este o construc╚Ťie ├«n care patul superior ╚Öi cel inferior fac parte dintr-o combina╚Ťie de mobilier cu rafturi, unit─â╚Ťi, sertare ╚Öi dulapuri.

Subtilit─â╚Ťile

Materiale. Paturile supraetajate ╚Öi paturile de mansard─â sunt fabricate din acelea╚Öi materiale ca ╚Öi mobilierul conven╚Ťional de cutie: lemn ieftin ( de obicei – ) pin, pl─âci aglomerate sau MDF. Cadrul poate fi, de asemenea, realizat din metal: ╚Ťevi sau unghiuri cu traforaj decorativ.

Dimensiuni. Paturile pentru copii au, de obicei, o lungime de 140 cm, iar paturile pentru adolescen╚Ťi – ╚Öi paturile suprapuse au o lungime de 140 cm 190-200 cm. ├Än─âl╚Ťimea celui de-al doilea nivel 150-160 cm.

saltea. Saltelele pentru paturile cu dou─â etaje sunt de obicei v├óndute separat. Este mai bine s─â alege╚Ťi paturi ortopedice – nu cu arcuri, ci din latex pot rezista la toate s─âriturile, jocurile ╚Öi alte rigori ale vie╚Ťii. Salteaua nu ar trebui s─â fie mai ├«nalt─â dec├ót recomandarea produc─âtorului patului, pentru c─â altfel marginea de siguran╚Ť─â ar fi prea joas─â.

Sc─âri. Scara vertical─â conven╚Ťional─â este considerat─â ca fiind cea mai pu╚Ťin convenabil─â ╚Öi mai sigur─â pentru un copil. Singura sa virtute este compactitatea. O scar─â ├«nclinat─â "m─ân├ónc─â" o parte din camer─â, dar este mai u╚Öor de urcat, mai ales pentru un copil mic. Cea mai sigur─â este scara de dulap, care este o treapt─â larg─â de sertar. Scara ar putea avea chiar ╚Öi o balustrad─â ╚Öi sertare ├«ncorporate pentru a depozita juc─âriile.

În imagine: pat supraetajat Oxford OX-90-2 de Woodright.

Siguran╚Ť─â. Nu to╚Ťi copiii pot dormi la "primul etaj". G├ónde╚Öte-te c─â trebuie s─â coboare sc─ârile ├«n mijlocul nop╚Ťii. Unii b─âie╚Ťi pot s─â se urce ╚Öi s─â coboare f─âr─â team─â de la v├órsta de trei ani, sau copii de ╚Öapte ani care nu ├«ndr─âznesc s─â coboare noaptea c├ónd trebuie. Ca plas─â de siguran╚Ť─â, ar trebui s─â plasa╚Ťi mai ├«nt├ói perne sau saltele dedesubt ╚Öi s─â v─â asigura╚Ťi ├«ntotdeauna c─â acestea sunt ├«ndep─ârtate din "zona periculoas─â" obiecte dure ╚Öi ascu╚Ťite.

Cite╚Öte mai mult  22 de mese de luat masa bogat decorate

zon─â de joac─â. Paturi supraetajate sau paturi supraetajate Un loc minunat pentru a juca. Patul poate fi transformat cu u╚Öurin╚Ť─â ├«ntr-o cas─â, un tren, o rachet─â, etc.. Accesoriile adecvate pot fi realizate sau cusute de m├óna ta. Designerii sugereaz─â "nave", «autobuze", «castele magice". Paturile supraetajate ├«nalte pot fi, de asemenea, echipate cu echipamente sportive, cum ar fi un perete de c─â╚Ť─ârare, o scar─â de fr├ónghie sau un tobogan.

Împărtășirea unei camere pentru doi nu este dificilă, atâta timp cât fiecare copil are propria zonă separată. Acest lucru este posibil datorită aranjamentului de dormit pe două niveluri.

O privire la paturi

Pat Kalika de Biba Salotti Pern─â de pat de la Soft Touch by Dorelan P─âtu╚Ť Dream Master Guardian
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: