De la leagăn la scaun

Designerul francez Sandrine Leba a creat un pătuț transformator bazat pe propriile experiențe ca părinte. Prin urmare, Koo este potrivit atât pentru bebeluș, cât și pentru mamă.

Fondatorul studioului Lunar, Sandrine Lebas ( Sandrine Lebas ) a proiectat Koo- Un pătuț care se transformă în fotoliu.

În imagine: Fotoliul balansoar Koo de Sandrine Leba.

Picioarele lui Koo se balansează ușor pentru a leagăn și a legăna copilul. Pur și simplu pliați marginea din față și leagănul devine un scaun pentru schimbarea bebelușului.
Pătuțul este conceput în primul rând pentru camerele mici, deoarece designul doi în unu economisește spațiu.

Este un mister ce ar trebui să se întâmple cu lenjeria de pat a bebelușului tău în momentul în care mama decide să se așeze chiar în mijlocul coșulețului.
Poate că pătuțurile tradiționale nu sunt atât de rele?..

Explorați tradițional leagăn la
Citește mai mult  Mobilier în stil columbian
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: