Dulap de vinuri

Pute╚Ťi depozita vinul ├«ntr-un raft pentru vinuri sau pe un suport pentru vinuri ( acestea sunt sec╚Ťiunile oferite adesea de produc─âtorii de mobilier de buc─ât─ârie ). Dar niciunul dintre aceste modele nu poate oferi o depozitare de ├«nalt─â calitate pentru vinurile de colec╚Ťie. Dulapurile pentru vinuri sunt o alt─â problem─â.

Dulap de vinuri. Acest articol are un nume ambiguu. Pe de o parte, dulapurile pentru vinuri sunt numite aparate ( ar fi mai corect să le numim "frigidere pentru vinuri" ). Pe de altă parte, cum altfel ai putea numi un dulap de vinuri de mobilier? depozitare în formă de dulap?! Dulapurile de depozitare a vinului ( tehnici și mobilier ) au în comun faptul că sunt capabile să stocheze un număr mare de sticle: de la 18 la 500.

În imagine: model 493524 Oak Gothic Wine Cabinet Tall de Jonathan Charles Fine Furniture.

Trei aspecte sunt importante pentru conservarea vinului: temperatura, liniștea și întunericul ( fără lumină ultravioletă ). Același microclimat poate fi asigurat de un dulap pentru vinuri.

Există două tipuri de bază de dulapuri pentru vinuri: mono-temperatură și multi-temperatură.

Temperatura de depozitare

  • Dulap de vin cu temperatur─â mono-temperatur─â. Potrivit ├«n special pentru depozitarea pe termen lung a unei singure b─âuturi. O singur─â ( temperatur─â ╚Öi o anumit─â umiditate a aerului sunt ) necesare pentru vin. Sticlele pot fi p─âstrate ani de zile. Dulap de vin mono-temperatur─â pentru vinuri O alternativ─â la pivni╚Ťa de vinuri. Intervalul de temperatur─â este cuprins ├«ntre 8 ╚Öi 14 grade ( uneori p├ón─â la 22 grade );.
Cite╚Öte mai mult  Easy Reader

Nu numai că frigiderele de vin sunt încorporate în mobilier, dar dulapurile de vin, cum ar fi dulapurile de bar, au, de asemenea, butoaie de vin integrate cu robinete.

  • Dulap de vin cu temperaturi multiple. Adecvat pentru depozitarea diferitelor tipuri de ( vinuri albe, ro╚Öii, spumante ) fiecare la o temperatur─â diferit─â. Acesta are mai multe zone- Fiecare dintre ele poate fi setat la o temperatur─â diferit─â. Acest dulap este mai potrivit pentru cei care consum─â vinul relativ des, mai degrab─â dec├ót pentru cei care ├«l depoziteaz─â ani de zile. Dulapul nu poate men╚Ťine o anumit─â umiditate a aerului, ceea ce este r─âu pentru dopuri. De aceea, se recomand─â s─â p─âstra╚Ťi vinul ├«n aceste dulapuri pentru cel mult 6 luni. Adesea, dulapurile de vin cu temperaturi multiple sunt echipate cu un ( humidor integrat pentru depozitarea trabucurilor, care are nevoie, de asemenea, de o anumit─â temperatur─â ╚Öi umiditate;.

Exemple de dulapuri pentru vinuri cu temperaturi multiple.

  • Dulapul pentru vinuri Arredo Cex 2503 cu temperaturi multiple din fabric─â IP
  • Dulapul pentru vinuri cu temperaturi multiple Bellagio de la fabrica Caveduke
  • Dulapul pentru vinuri cu temperaturi multiple WT 4677 de la fabrica Liebherr
  • Dulap de vin cu temperaturi multiple PRO291GL de la fabrica Climadiff

Dulapul pentru vinuri cu temperaturi multiple Arredo Cex 2503 din fabrica IP.

Lini╚Öte deplin─â a min╚Ťii

Cum sunt amortizate vibra╚Ťiile? Vinurile de calitate superioar─â au o temperatur─â prescris─â Dulapurile pentru vinuri au un design special Vibra╚Ťiile de la compresor sunt absorbite de dulap, iar dulapul este izolat corespunz─âtor. ├Än acest fel, vibra╚Ťiile distructive nu sunt transmise la sticl─â.

Protec╚Ťie UV

De ce se teme vinul de lumină? Lumina este dăunătoare pentru vin, deoarece oxidează, schimbă culoarea și dă mai repede gustul vinului. Deci, o garderobă trebuie să protejeze sticlele de razele UV. Ar părea ciudat, așadar, că ușile dulapurilor moderne pentru vinuri tind să fie transparente. Cu toate acestea, sunt ușor de făcut Pentru că sunt special colorate pentru a împiedica pătrunderea luminii UV.

Cite╚Öte mai mult  Cum s─â-╚Ťi faci buc─ât─âria modern─â: 5 sfaturi din Fran╚Ťa

U╚Öile transparente ale dulapurilor moderne pentru vinuri ├«mpiedic─â p─âtrunderea razelor ultraviolete d─âun─âtoare, datorit─â nuan╚Ť─ârii speciale.Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: