Bar de vinuri pe roți

Tânărul designer Marc Schadegg a inventat un minibar mobil realizat exclusiv din câteva scânduri și câteva bare de fier.

Artistul elvețian Marc Schadegg ( Marc Schadegg ) prezintă suportul minimalist pentru pahare de vin și sticle Vinorollo. Minibarul este format dintr-o platformă pe roți, care servește drept bază, și o bară verticală, poziționată în unghi.

Pe o parte a lamelelor sunt prevăzute cu ace metalice pentru poziționarea sticlelor, iar pe partea din spate este prevăzută cu o fantă care poate fi folosită pentru a ține paharele. Designul poate ține zece sticle deodată.

Citește mai mult  Pier Paolo Celeste despre piața Românesc și proiectul With Italy
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: