E timpul pentru miracole

Ron Gilad se joacă cu forma, materialul și contextul în colecția de mobilier Adele-C New Year.

Designerul experimental Ron Gilad ( Ron Gilad )- Iubitor de iluzii optice și de tot felul de imitații. Candelabrul "pătrunzător" din portofoliul său ( cm. «O jumătate de secol de lumină de la 19.11.2012 ) și lămpi ascunse în oglinzi pentru Flos. Pentru iarna 2012, M&O a creat o lume de sticlă în instalația Dream Box a trendsetterului Élisabeth Leriche (Élisabeth Leriche ).

Designerul dezvoltă tema efectelor optice și a aluziilor în colecția de Crăciun dezvoltată pentru brandul Adele-C. Hibrizii, stereotipurile și clișeele dau o întorsătură revigorantă pieselor tradiționale și pun în valoare frumusețea detaliilor. De exemplu, picioarele elegante ale unui scaun vienez și spătarele fotoliilor ca un piedestal.

Citește mai mult  Cum să faci mobila să îți depozitezi lucrurile mai eficient?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Claudia

    E timpul pentru miracole? Există vreo ocazie sau eveniment special în viața ta care să te facă să crezi în miracole? Ce înseamnă un miracol pentru tine și cum ai dori să se întâmple în viața ta?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: