Epoca de marmură

Principalul material utilizat de Marsotto Edizioni este marmura albă de Carrara, extrasă din carierele de lângă Verona. Aceasta este baza noului proiect pe care marca l-a prezentat la Milano Design Week Fuorisalone 2012.

Brandul italian Marsotto Edizioni a apelat la o serie de designeri renumiți pentru a crea noua sa colecție de mese, care a dezvoltat câte un model fiecare. Condiția a fost să se folosească numai marmură albă de Carrara ( aceasta este considerată una dintre cele mai prețioase ). Compania consideră că un birou de marmură nu este doar o piesă de mobilier funcțională și durabilă, ci și un obiect de design care poate fi transmis ca moștenire.
Rezultatele acestei lucrări au fost prezentate în aprilie, în cadrul Săptămânii Designului de la Milano. Proiectul este coordonat de directorul artistic al Marsotto Edizioni Designer James Irvine ( James Irvine ).

Designerul Konstantin Grcic ( Konstantin Grcic ) a creat o masă Topkapi în două versiuni: cu vârf rotund și dreptunghiular. Un detaliu frapant în ambele cazuri Picioare cu lamele care se extind în jos.

Sistemul modular de mese Colonnade a fost proiectat de designerul David Chipperfield ( David Chipperfield ). Elementele laterale pot fi mutate împreună sau separat.

Naoto Fukusawa ( Naoto Fukasawa )- Ea este autoarea modelului numit King Poodle. Masa este caracterizată de colțurile sale rotunjite și de picioarele columnare cu o secțiune transversală circulară.

Masa rotundă tradițională cu un picior central a fost proiectată de arhitectul și designerul Jasper Morrison ( Jasper Morrison ). Modelul se numește Pondicherry.

James Irwin a proiectat masa Lino. Blatul mesei are colțurile rotunjite, iar picioarele sunt așezate la un unghi de 45 de grade față de marginile blatului.

Citește mai mult  Criterii de selecție a tapițeriei canapelei: sfaturi pentru cumpărător
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Raluca

    Ce tipuri de lucruri sau artefacte au fost făcute din marmură în timpul epocii respective?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: