O versiune mini a fotoliului Proust

Ce se întâmplă atunci când combini o atitudine serioasă față de tradițiile mobilei cu o notă de ironie?? Un răspuns este clasicii ne-aburitori ai lui Alessandro Mendini ( Alessandro Mendini ). În 2009, faimosul său scaun Proust și-a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare și a fost supus unei noi reîncarnări – de data aceasta în miniatură.

Modelul de manual a fost creat de Alessandro Mendini ( Alessandro Mendini ) în 1978. Fotoliul Proust a fost ulterior actualizat cu o nouă tapițerie pentru cea de-a 30-a aniversare a companiei în 2008 și pentru Salone Internazionale del Mobile în 2009 ( comandați modelul original din fabrică

În total, sunt disponibile treisprezece opțiuni de culoare, fiecare într-o ediție limitată la 35, 45 sau 55 de bucăți, în funcție de culoare. Se pot alege două versiuni de tapițerie Proust "cu pete", precum și opțiuni monocrome de culoare aurie, argintie, bronz, lila, fucsia, gri, verde, albastră, albă, neagră și portocalie. Prețul unei miniaturi Proust în Europa începe de la 800 de euro. Comandați-l prin intermediul site-ului web designdesigndesign.it


În acest articol au fost folosite imagini de pe site


Citește mai mult  15 măsuțe de toaletă cu oglindă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: