Eu pictez cum îmi place!

Cinci minute, 30 de lovituri de pensulă, iar casa ta este acasă la un adevărat birou de design. Chiar și cea mai obișnuită mobilă se transformă atunci când este vopsită în acest mod…

Cum să faci mobila să arate minunat în câteva ore – chiar dacă nu poți ține deloc o pensulă în mână? Utilizați biroul alb ca bază, cumpărați trei nuanțe de vopsea care vă plac.

1. Vopsiți mobilierul cu ce vopsea? – Mai bine cu acrilic. Iar pentru a vă picta mobila cu această tehnică aveți nevoie de o pensulă cu peri rigizi.

2. Am nevoie de amorsare?? Pentru noul birou nu este nevoie de amorsă. Dacă vopsiți mobila veche, trebuie să o șlefuiți și să o grunjiți în prealabil cu un grund adecvat pentru materialul dumneavoastră ( un grund pentru lemn, de exemplu ).

Mânerele de pe sertare merg pe? În general, se recomandă ca feroneria să fie deșurubată și reînșurubată atunci când mobilierul este vopsit din nou. Dar pentru un efect neglijent, mobilierul poate fi vopsit și cu mânere.

3. Cum să pictezi cu un efect neglijent? Fără să se gândească de două ori! – Aplicați lovituri neuniforme pe măsură ce înaintați. Lăsați unele piese să meargă pe orizontală, altele pe verticală: mobilierul vopsit nu trebuie să arate "de fabrică" – Există un farmec aparte în munca sa manuală.

Uitați de banda de mascare care face pentru benzi perfect netede. Lăsați loviturile să aibă margini texturate: economisiți timp și faceți un birou pictat cu adevărat unic.

Citește mai mult  CIFF-Office Show 2014 invită profesioniștii
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: