Case pentru câini și pisici pentru pisici de la designeri ruși

Fondatorii Pettyhaus ne-au vorbit despre motivul pentru care au decis să se apuce de făcut mobilă pentru animale și ce case pentru câini și pisici fac în prezent.

Istoria mărcii pettyhaus

Inițial o firmă de design grafic, am înființat un studio de design interior. În această etapă, ne-am confruntat cu problema că nu puteam oferi clienților cu animale de companie o soluție frumoasă și succintă pentru animalele lor de companie, care să decoreze apartamentul în loc să îl dezordoneze putea fi vorba de mobilier, accesorii sau jucării, dar acestea erau aproape inexistente pe piață. Atunci s-a născut ideea de a crea un brand separat pentru a produce mobilier și accesorii pentru animale care să corespundă cerințelor noastre.

În urmă cu doi ani am început să ne facem singuri mobila.

Și când am decis în cele din urmă să creăm o linie de mobilier și accesorii pentru animale de companie, știam deja exact unde să comandăm materialul, cine poate asambla calitativ elementele necesare împreună și să realizeze cadrul metalic așa cum a fost conceput pe hârtie.

Iată cum a luat naștere acest proiect pettyhaus. Mobilier și accesorii pentru animale de companie cu o abordare unică, de autor.

Despre produs

Am lansat acum cabanele. Există patru modele pe site-ul nostru. Și pregătim noi produse care vor fi lansate în curând.

Ne iubim brandul și, prin urmare, alegem materialele și componentele cu mare grijă. Atenție la detalii, fără a uita de caracterul practic și de durabilitate.

Folosim lemn, metal. acoperiri netoxice și textile moderne. Și nu uităm niciodată obiectivul principal – Pentru a vă face pe dvs. și pe animalul dvs. de companie mai fericiți și pentru a îmbunătăți interiorul meticulos proiectat al casei dvs!

Citește mai mult  Mărci care produc colecții de designer pentru femei

Boxer

O casă elegantă și modernă. Un design curat, minimalist. Detalii caracteristice. Cutie de litieră!
O puteți folosi ca măsuță de cafea în timp ce micii dvs. prieteni toarce și se relaxează în ea. Boxer, conceput pentru pisici și câini de talie mică, realizat din oțel și componente din lemn.

Cheddar

Formular simplu și concis. Caracteristici. Accente luminoase. Un nou mod de a privi lucrurile cu care sunteți obișnuit.
Este un detaliu de interior elegant și modern, un detaliu cu semnificație, care cu siguranță va atrage atenția și interesul, și nu numai al pisicilor! Cheddar, realizat pentru rasele mai mici de pisici sau câini, este format în întregime din componente din lemn.

Meribel

Forma intuitivă. Un design care aduce eleganță biroului și casei dvs.
Este un accesoriu de interior elegant și modern, un detaliu cu semnificație care va atrage cu siguranță atenția și interesul, și nu doar al pisicilor! Meribel conceput pentru pisici și câini de talie mică, realizat din componente din metal și lemn.

Simon

Designul minimalist și modern va conferi casei dvs. un aer complet diferit și promite un nivel ridicat de confort pentru animalul dvs. de companie. Formă super simplă inspirată de motivele scandinave din designul interior și arhitectură! Simon, făcută pentru rasele de pisici mai mici, este realizată exclusiv din lemn.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: