Factorul uman

Fără o singură linie dreaptă în siluetă. Patricia Urquiola ne-a explicat la Milano, la Salone del Mobile 2010, de ce face un lucru atât de ciudat de patru ani.

Canapea modulară Bend Canapea pentru companie B&B Italia designer Patricia Urquiola ( Patricia Urquiola ) dezvoltat timp de patru ani întregi. Acesta a fost prezentat pentru prima dată în cadrul expoziției Salone Internazionale del Mobile – 2010 2010.

Canapeaua Bend Sofa de la B&B Italia este alcătuită din "piese", așa cum ar trebui să fie o canapea modulară – elemente de diferite dimensiuni și configurații. Salone Internazionale del Mobile – 2010 a fost prima expoziție de acest gen la Salone Internazionale și a fost, de asemenea, fundamental diferită de majoritatea modelelor similare printr-un detaliu aparent lipsit de importanță Nu există deloc linii drepte pe canapea. Chiar și suprafața superioară a pernelor spătarului este turnată. Numele Bend Sofa joacă pe această caracteristică, care se traduce literal prin "canapea flexibilă". Curbele sunt accentuate de cusăturile contrastante luminoase de pe tapițerie.

Există un motiv pentru care Patricia Urquiola a ales această formă: o canapea obișnuită, cu un scaun și un spătar drept, nu poate fi la fel de confortabilă pentru toți oamenii. Deoarece scaunul canapelei Bend Sofa are adâncimi diferite în diferite puncte, iar spătarul se află la o înălțime diferită față de frunte În ceea ce privește grosimea, persoanele de toate înălțimile și dimensiunile pot ( să se miște pe scaun ) să găsească cea mai confortabilă poziție de ședere. A "sculptural" Aspectul vă permite să așezați modelul în centrul camerei și să compuneți aranjamente de scaune pe ambele părți.

Citește mai mult  Scaunul cu arc
VEZI ȘI
Noutăți la Salone Internazionale del Mobile – 2010
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: