Showroom-ul My America introduce o nouă colecție vintage

Fildeș, verde pal și trandafiri de ceai – spiritul și cultura Lumii Vechi în colecția de mobilier Preserve.

"Sentimentul vintage al noii colecții Preserve, cu materialele sale naturale, pasteluri în surdină, zgârieturi în relief și decorațiuni metalice îmbătrânite. Amintirea tradițiilor lumii vechi în mobilierul pentru dormitor, sufragerie și living.

Există paturi cu căpătâi ajurate, o bibliotecă ce pare a fi țesută din dantelă veche și scaune cu spătare cu zăbrele. Liniile lor simple, picioarele subțiri și finisajele ușoare conferă încăperii o senzație de lumină și aerisire. Trei nuanțe la alegere: Orhidee aproape fildeș, Ureche de miel cenușiu-verzui și Trandafir trandafiriu.

Colecția Preserve poate fi găsită în showroom și în magazinul online de mobilă și obiecte din SUA


Descoperiți adresa showroom-ului My America.

Citește mai mult  16 fotolii de designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: