Grupuri de mese în miniatură: la ce se poate aștepta clientul?

Împărtășirea prânzului sau a cinei este una dintre cele mai frumoase și mai amabile tradiții. Dar dacă trebuie să cumpărați o masă de luat masa pentru un spațiu limitat, alegerea ofertelor este semnificativ limitată.

Stil

Clasic sau modern. Producătorii împart mobilierul pentru sufragerie în două grupe principale pentru confortul dumneavoastră: clasic și modern, cuvântul "modern" însemnând "contemporan" de pe piață pentru aproape toate stilurile moderne.

Masă și scaune de grup sau individuale?

În fotografie: masa de luat masa 01.Cilindru Atelier by MO.BA.

Un grup mai bun. Seturile complete se combină inteligent, au un aspect elegant și, ceea ce este mai important, sunt cu adevărat compacte. Din păcate, pe piață sunt disponibile foarte puține seturi mici de mese prefabricate. De asemenea, ați putea dori să verificați sistemul Fusion ( IKEA ). Dar probabil că va trebui să alegeți separat o masă și scaune pentru ea.

Dimensiune

Depinde de disponibilitatea spațiului. În primul rând, măsurați spațiul în care intenționați să vă amplasați setul de masă. Înălțimea medie a unei mese de luat masa în miniatură 72-76 cm. Lungime și lățime- de la 40 la 110 cm. Efectuarea unui tabel mai mic nu are sens- O masă de luat masa care nu ar încăpea mai mult de o persoană. Dacă spațiul în care veți amplasa grupul de luat masa nu depășește patru metri pătrați, atunci masa nu poate găzdui mai mult de patru persoane.

Citește mai mult  20 de paturi duble de diferite lățimi

Mese de bistrot Permiteți un mic dejun confortabil pentru două persoane.

Tabel de transformator. O opțiune interesantă.. Tabele de transformatoare. Unele modele sunt mărite cu o inserție centrală ( "Toledo" în piedestal de la Domoteka ), altele- modele de bibliotecă — datorită unuia sau două podele articulate ( "PS 2012" de la IKEA, Blitz Calligaris ). Există, de asemenea, mese care se măresc cu 90 de grade, cu un top de masă pliabil ( Ultra de la Kostromamebel ). Apropo, unele fabrici, cum ar fi Belfan, Nu se fac mese care nu pot fi transformate. Alți producători pot sau nu pot transforma o masă de luat masa cu același nume ( masa STURNES, IKEA ).

Mesele transformatoare sunt o adevărată descoperire de interior: acestea pot crește dimensiunea lor de 2-3 ori.

  • Transformator de masă Expo 8056 de Tonin casa
  • Consola convertibilă Notorius de la fabrica Porada
  • Masa de sufragerie transformatoare Mix de la Midj
  • Masa de sufragerie Occa 2700 transformer de la BoConcept

Transformatorul de masă Expo 8056 de la Tonin casa's Expo 8056.

Blaturi de masă

Un clasic al genului. Aici totul este simplu: blaturile de masă pot fi de formă pătrată, dreptunghiulară, rotundă sau ovală, cu margini drepte sau șanfrenate.

Picioare

Baza de proiectare a mesei. Masa de luat masa în miniatură are în mod tradițional de la unul la patru picioare. Dar există o mulțime de alte opțiuni de design din care puteți alege. Piciorul mesei poate fi, de exemplu, un rafinament rafinat ( Florence by Caligaris "Verdi" din Belfan ) sau solid-brutalul ( Bistrot de Casamania´s Favorit de la Ecomebel ).

Un exemplu de masă cu raft sub etajeră

În imagine: Masă de sufragerie Blade de Cattelan italia.

Material

Totul la fel ca la mesele mari. Materialul folosit pentru majoritatea meselor mici de sufragerie este lemnul, placa de fibră dură, sticla călită, piatra sau panourile ceramice cu rame din lemn sau metal. În cazul în care materialul este sticlă călită, acesta are adesea o grosime de cel puțin un centimetru, iar dacă o cădere accidentală a unui obiect greu face ca blatul mesei să se rupă în mai multe bucăți mari cu margini ascuțite.

Citește mai mult  13 idei de depozitare a pantofilor pentru garderoba de la intrare

Finisare

Depinde de material. Cel mai frumos și mai apreciat material în acest sens lemn. Poate fi îmbătrânit, colorat în culori deschise sau închise, acoperit cu lac lucios sau mat, colorant, patină, uns, cerat, iar dacă doriți și nu terminați, lăsați-l într-un aspect natural colorat. plăcile aglomerate și plăcile din fibră de lemn sunt laminate sau furniruite, MDF-ul în vopsea lucioasă sau laminat.

Cost

Independent de material. Merită să comparați mesele de luat masa din diferite materiale, dar numai dacă nu variază în funcție de țara de origine. Modelele combinate pot costa în medie cu 40-50% mai puțin decât un model complet din lemn.

Cele mai bune mese de luat masa din diferite materiale – sugestii ale producătorilor de top pentru spații mici.

Alegerea blaturilor de masă pentru sufragerie

Minimal Baroque Dining Room_02 din colecția Minimal Baroque de Modenese Gastone Setul Philip Stark de la marca Lumi Sala de mese 03 by Giusti Portos
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: