Bucătărie violet

Magenta strălucitor sau alb discret? Două fețe ale aceleiași bucătării a brandului Allmilmö la LivingKitchen 2013.

Allmilmö Una dintre primele cinci mărci germane de bucătării. Toate colecțiile sale sunt realizate în propria fabrică. Folosind tehnologie brevetată, cel mai recent design și materiale sigure. Bucătării pentru toate ocaziile Culmea Allmilmö.

PIA- O unitate de bucătărie premium numită după designerul său, daneza Pia Würtz ( Pia Würtz ). Liniile drepte ale modulelor de bucătărie sunt atenuate de colțuri rotunjite. Fronturile sunt ca niște tablouri învelite în rame subțiri de oțel. La LivingKitchen Allmilmö A introdus două versiuni de PIA în lac alb și violet.

Umplerea bucătăriei În cea mai bună tradiție Allmilmö. Noua masă Mooncake de la +tongtong studio arată rafinat, ca și mecanismele de închidere moale și de deschidere a clapetei cu ajutorul unui buton. Gospodinele vor aprecia sistemul convenabil de depozitare pentru ustensilele de bucătărie. Gama de accesorii opționale este interesantă: suporturi pentru prosoape, rafturi pentru vinuri, organizator de tacâmuri și multe altele. Dulapuri interioare sofisticate. La alegere, furnir de stejar sau nuc, lac deschis sau negru.

Răsfoiți toate colecțiile de la marca Allmilmö

Citește mai mult  Grădina de iarnă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: