Hibrid cu plasă

Un puf și un hamac se unesc într-o noutate a mărcii italiene Moroso și a designerului Benjamin Hubert.

Leagăn- Un nou fotoliu de la unul dintre fondatorii designului italian. A fost proiectat pentru Moroso de Benjamin Hubert ( Benjamin Hubert ). Designerul britanic a combinat un scaun pouf tapițat cu un spătar de hamac. Modelul încorporează cele mai bune caracteristici ale acestora și iese ergonomic.

Spătarul este fabricat din material textil rezistent. Crestăturile tăiate cu laser și rândurile eșalonate îi conferă o notă de suplețe. Plasa se încovoaie sub greutatea celui care stă și se adaptează la el.

Benjamin Huebert lucrează adesea cu materiale neconvenționale, adăugând obiecte cu detalii neașteptate. El a făcut corpuri de iluminat din plută, mese din plasă metalică și granit și scaune din piele recuperată. Câștigător al premiului "Designerul anului" de mai multe ori ( 2009 ) a fost votată stea în ascensiune ( 2007 ) și cel mai bun designer de mobilier ( 2011-2012 ).

Citește mai mult  Masă de toaletă & De la.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: