I Saloni WorldWide la București

I Saloni WorldWide Moscow, o expoziție unică de mobilier și obiecte de mobilier, va avea loc pentru a unsprezecea oară la București, în octombrie 2015.

14 de 17 octombrie 2015 Centrul de expoziții din București Krokus Expo 2 va deveni decorul popularei expoziții de mobilă I Saloni WorldWide Moscow 2015. Veți găsi o mare varietate de produse: mobilier tapițat, iluminat, mobilier de birou, accesorii, mobilier de baie, textile și finisaje. Categoriile Design clasic și Design modern vor prezenta cele mai bune piese de mobilier de la Salone del Mobile de la Milano din aprilie. Milano ).

Evenimentul va include cea de-a 11-a ediție a concursului SaloneSatellite WorldWide Moscow pentru tinerii designeri din România, CSI și țările baltice. Tinerii profesioniști vor avea ocazia de a discuta cu reprezentanții companiilor expozante și de a discuta cu jurnaliștii despre activitatea lor.

I Saloni WorldWide București este extrem de important pentru promovarea expozanților săi pe piețele externe promițătoare. În 2014, la eveniment au participat 40.483 de persoane ( inclusiv jurnaliști și profesioniști din industrie ) și au fost expuse produse de la 526 de companii ( 474 din Italia și 72 din alte țări );. Consumatorii ruși manifestă un interes din ce în ce mai mare față de produsele italiene de mobilier și de casă, iar România este a cincea piață de desfacere a Italiei în funcție de volumul vânzărilor.

Orarul evenimentului: expoziția este deschisă de la 10.00 până la 18.00 miercuri al 14-lea, Joi pe data de 15 și vineri 16 Octombrie. Sâmbătă 17- Octombrie este o zi a porților deschise pentru toată lumea – bine ați venit la 10.00 înainte de 17.00.

Citește mai mult  Înnoirea scaunelor cu perie și vopsea
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: