Deschiderea i Saloni WorldWide București 2017

Cea de-a 13-a ediție a i Saloni WorldWide București 2017 s-a deschis la Crocus Expo 2 pe 11 octombrie 2017.

Pentru a marca deschiderea expoziției, a avut loc o conferință de presă cu discursuri din partea lui Claudio Luti, președintele Salone del Mobile.Milano și iSaloni WorldWide București; Fabrizio Lucentini, director general al Departamentului de Politici de Internaționalizare și Promovare a Comerțului, Ministerul italian al Dezvoltării Economice; Nicollo Fontana, consilier comercial- Ambasada Italiei la București; Pier Paolo Celeste, director al Agenției ICE în Federația Românesc; Emanuele Orsini, președinte al Asociației Federlegno Arredo.

Vorbitorii au vorbit despre caracteristicile expoziției, perspectivele de dezvoltare a pieței de mobilă și oportunitățile pentru producătorii italieni din România.

Conferința de presă a fost urmată de o petrecere de bun venit, la care au participat invitați: Dima Loginov, Anna Muravina, Nadya Zotova, Mike Shilov, Marina Braginskaya, Yuna Megre, Olga Pochueva, Alexey Kovyazin și alții.

Anna Muravina

Dima Loginov

Mike Shilov

Marina Braginskaya

Nadya Zotova

Yuna Megre

de la stânga la dreapta: Elena Arkhipova, Claudio Luti, Alexei Dorozhkin

În cadrul expoziției, care a durat 4 zile, vizitatorii au putut vedea colecțiile de mobilă pentru interior prezentate la începutul lunii aprilie a acestui an la Salone del Mobile.Milano- o platformă în care se definesc tendințele, se descoperă noi talente și, în același timp, se consolidează poziția și strategiile pieței de mobilă. Citiți despre rezultatele expoziției.

Au fost anunțați și câștigătorii concursului SaloneSatellite WorldWide București pentru tinerii designeri care vor merge la concursul SaloneSatellite de la Milano.

Următoarea ediție iSaloni WorldWide va avea loc la București în octombrie 2018.

Citește mai mult  Noi suntem apă!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: