KLER Vals de toamnă

Compania poloneză KLER, care stă la baza gamei sale de produse, a prezentat recent o nouă canapea în stil modern.

Nou de la KLER Gama modulară de canapele VALZER ( it. – «vals" ) care a devenit parte din colecția brandului într-un stil modern ( în plus, gama cuprinde și modele în spirit clasic ).

Este posibil să se asambleze modelul dorit din diferite elemente: secțiuni cu două sau trei locuri sau module "chaise longue", Permite crearea unei compoziții de colț. Piesele cu două și trei locuri sunt echipate cu un mecanism de pliere pentru a forma un pat confortabil pentru utilizarea zilnică. Sertar spațios pentru depozitarea lenjeriei de pat. Canapeaua are o tetieră care poate fi reglată individual pentru fiecare persoană care stă pe canapea. Canapeaua poate fi completată de un fotoliu din aceeași colecție.

Descoperiți alte modele de Kler.
Citește mai mult  Mobilier celular
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: