Zlata Ruzenska despre designul american și alegerea unui pat bun

Prin ce diferă gusturile rușilor de cele ale americanilor?? Ce trebuie să căutați atunci când alegeți un pat? Cum să-ți faci patul spre deosebire de alții? Spune Zlata Ruzhenskaya, managing partner al My America.

În imagine: Zlata Ruzhenskaya, managing partner al My America.

Care sunt tendințele actuale?. După părerea mea, principalele tendințe sunt stabilite la marile expoziții și piețe de mobilă.. De exemplu, piața High Point Market din SUA. Tendința care este încă "în aer" este "Nu a mai fost în sezon de când.. Este ecologic. Adică, folosirea materialelor naturale.. din lemn, piatră, metal. Mobilierul – și mai ales paturile fabricate în America – poate fi numit cu siguranță ecologic corpurile sunt realizate din lemn masiv, iar la tapițerie se folosesc numai țesături naturale.

Despre culorile la modă. Culorile neutre, cum ar fi lenjeria, lemnul, bejul, tonurile de lapte și griul, sunt din ce în ce mai răspândite în interioarele plate. De asemenea, tonurile de roșu-brun, cupru sunt încă la modă. Din toamna trecută, toate nuanțele de albastru sunt în tendințe, creând o stare de spirit plăcută care amintește de culoarea mării.

Despre alegerea corectă. Semnele unui pat bun Cadru solid, monolit, material din lemn natural. Patul nu trebuie să scârțâie, iar salteaua trebuie să poată face față nevoilor corpului dumneavoastră. Manopera de design trebuie să se potrivească cu interiorul general al camerei. Și, bineînțeles, este important să ne amintim că mai multe elemente decorative din cadrul patului- cu atât este mai probabil să fie inconfortabil. Un pat prost nu va avea aceste calități.

Citește mai mult  25 de dulapuri cu oglinzi

Despre stilul interior. Eclectismul este din ce în ce mai des folosit în interioarele tuturor camerelor. Vă permite să experimentați cu stiluri, amestecând diferite tendințe. Prin urmare, prin alegerea corectă a culorilor, se poate obține un rezultat armonios.

Importanța patului în SUA. În timp ce călătoreau în America, scriitorii Ilf și Petrov au spus: "Confortul pentru americani este mobilier de designer" Nu este un semn de lux. Este standard și accesibil. În orice hotel, chiar și în cel mai ieftin hotel, veți găsi un pat moale și confortabil". Nimic nu s-a schimbat de atunci. Pat un simbol al confortului american, transformat într-un cult.

Pe gusturi Americanii. Pat tipic american.. "Este un corp monumental, forme masive, culori naturale solide. De asemenea, populare în America sunt King Size ( paturi duble cu dimensiuni de aproximativ 213×157×239 cm ) un cadru foarte mare, care este de obicei însoțit de saltele înalte.

Despre piața Românesc. Aspectul consumatorului rus cere mai multă varietate și caută adesea o abatere de la canonul tradițional american. De aceea, căutăm producători americani care nu sunt monotoni în abordarea lor în materie de design, ci le place să experimenteze cu culori și forme.

Despre cel mai bugetar și mai scump model. Cel mai ieftin pat din gama My America.. The Fair Park Queen Size de la Stanley Furniture. Cel mai scump Cleo King Size de Vanguard Furniture. Diferența de preț se bazează pe materiale, precum și pe marca: Vanguard Furniture- este mobilier de designer. Proiectat de Michael Weiss ( Michael Weiss ).

Citește mai mult  25 de modele de mobilier din lemn pentru copii

Despre accesibilitate. În general, ne dorim ca clienții să poată găsi modele care să se potrivească bugetului lor. Showroom-ul oferă atât piese de înaltă calitate, cât și versiuni mai accesibile care sunt la fel de bune.

Despre varietate. Dormitor- Este un loc care necesită o mulțime de îngrijire, astfel încât să acorde puțină atenție la proiectarea patului- fundamental greșit! Forma patului.. Un domeniu în care există întotdeauna loc pentru experimentare. Trebuie reținut că paturile sunt de toate formele și dimensiunile, de la cele mici până la tradiționalul King Size american. Paturile cu baldachin sunt, de asemenea, foarte populare.

Pe parcurs. Studiind exponatele de la diferite mărci la expozițiile de mobilă, pot spune cu siguranță că imaginația designerilor este nelimitată. În fiecare an vedem o mulțime de variații diferite de decorare a căpătâiului. De asemenea, pe măsură ce trece timpul, tot mai multe paturi funcționale devin populare de exemplu, cu multe sertare. Cum să economisești spațiu și cum să-ți faci patul într-o cameră mică.. de asemenea, o întrebare interesantă și mereu deschisă. Astăzi puteți găsi chiar și paturi care sunt încorporate în perete! Acest lucru înseamnă că designul patului poate fi combinat și cu soluții tehnologice.

Pe viitor. Deseori se pare că toate posibilitățile de amenajare a paturilor au fost epuizate. Dar sunt sigură că în viitor, tendința de minimalizare a spațiului de locuit și de economisire a spațiului își va arăta promisiunea sub forma unor noi modele.

Detalii plăcute. Dacă vorbim despre accesorii pentru pat, primul lucru care ne vine în minte sunt, bineînțeles, pernele. Designul monoton poate fi pus în valoare de accesorii viu colorate.

Citește mai mult  Cele trei principii de dispunere a mobilierului

Despre individualitate. Noi nu facem personalizări. Dar acceptăm comenzi pentru mobilier tapițat de la fabrica americană Sam Moore, pentru care puteți alege o țesătură de tapițerie din peste 700 de opțiuni, precum și culoarea tapițeriei. Acesta este modul de a crea un design de mobilier individual.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: