La ce să vă gândiți atunci când alegeți un seif pentru casă

Dimensiunea și clasa unui seif de casă depinde de ceea ce va depozita, de locul în care va fi adăpostit și de cine sau de ce îl va proteja. Oferta de pe piața modernă vă permite să faceți cea mai bună alegere.

Ce stocăm?

Bijuterii. Alegeți pentru ele un seif antiefracție. Din punct de vedere al rezistenței la efracție, seifurile sunt împărțite în 10 clase: cifră superioară protecție mai mare ( seifurile din clasele 6-10 sunt de obicei comandate mai degrabă decât cumpărate gata făcute ). Protecția este asigurată prin construirea a trei sertare unul în interiorul celuilalt cu pereți de 1-20 mm grosime. Spațiul dintre ele este întărit cu armături metalice și umplut cu beton de înaltă rezistență și marmură sau granit de granit.

Documente. Pentru bani, valori mobiliare și documente, alegeți un seif ignifugat sau combinat (- cu protecție împotriva incendiilor și a efracției Este un model cu un spațiu între pereți, umplut cu beton fin și poros. Clase de foc- 6. Primul, un 60B, va păstra conținutul seifului în siguranță timp de până la 60 de minute la 170° C. Citiți mai departe: În ordine crescătoare ( numărul din fața lui B = numărul de "protected minute ). Modelele combinate au, de obicei, cele mai mici clase de rezistență.. una împotriva efracției și una împotriva incendiilor.

Citește mai mult  6 secrete de cumpărături: Ce canapea extensibilă este potrivită pentru tine??

Arme. Seifurile pentru arme de foc sunt special concepute pentru depozitarea armelor de mână și a armelor lungi: sunt echipate cu suporturi pentru țevi și compartimente pentru cartușe.

În mișcare. Seiful auto se potrivește sub scaun sau în portbagaj și se fixează pe elementele forțate sau pe podea ( pe partea din spate are o suprafață specială de fixare cu găuri pentru șuruburi ). Există, de asemenea, seifuri pentru arme de mașină.

Pe fotografie: Seiful auto Garant Reserve de la FLIM.

Unde îl punem?

Potrivit pentru casă. Toate tipurile de seifuri pot fi de sine stătătoare, încorporate și chiar montate pe perete. Dimensiunea Acestea pot fi la fel de mari ca o cameră sau de mărimea unei cutii. Poți cumpăra o armă ascunsă.. Cum ar fi "ascunderea" În spatele cărților sau ascunse de mobilier sau obiecte de artă ( tablouri, sculpturi ). Este foarte posibil astăzi să alegeți un seif în stil antic avangardist sau chiar cu un model floral strălucitor, etc.. și t.. Aici totul este dictat de gustul dumneavoastră, dar instalarea seifurilor, în special a celor încastrate și cu lacăt, trebuie lăsată pe seama profesioniștilor. În primul rând, fiecare seif are o greutate mare. În al doilea rând, atașarea corectă a acestuia este o protecție suplimentară împotriva efracției.

Cu toate încercările producătorilor de a "face atractiv" Designul seifurilor pentru arme lasă încă mult de dorit. Este mai bine să le montați în mobilier sau să le ascundeți de ochii curioșilor în alte moduri.

  • Seiful SECRET "FE&quot de la fabrica Technomax
  • NTR 39MEs în siguranță de la SAFEtronics
  • GOLD MOBY KEY în condiții de siguranță de la Technomax
  • Seiful NTR 24LG de la SAFEtronics

Seif SECRET "FE" de la fabrica Technomax.

Blocare

Cheie ( pârghie, pompă, cilindru ) încuietori. Cel mai "auto-explicativ" și ușor de utilizat. Încuietoarea cu două pârghii, a cărei parte este alcătuită dintr-un set de plăci cu decupaje, este considerată cea mai rezistentă la efracție.

Citește mai mult  Mobilier fitness

Încuietori cu cod mecanic. Există un cod fix, un cod interschimbabil… Primul – Mai ieftin, dar codul, odată setat de fabrică, poate fi cunoscut nu numai de tine. Al doilea este Mai scump, mai complex și mai sigur: puteți schimba "cifrul" în orice moment.

Încuietori cu cod electronic. De cele mai multe ori, acestea sunt făcute la comandă. Ele sunt cele mai fiabile și cele mai scumpe. Cel mai "avansat" variantele lor.. Magnetice, cu card și biometrice – cu recunoașterea datelor utilizatorului ( amprente, retina ochilor ).

Două în unul. Seifurile sunt adesea echipate cu două tipuri de încuietori În oricare dintre combinațiile de mai sus. Uneori, acestea sunt dotate cu elemente de securitate suplimentare încuietori antiperforare și de blocare.

Cumpărarea după reguli

Citiți documentele. Tabelul de certificare de pe partea interioară a ușii seifului ar trebui să indice țara de fabricație și producătorul, autoritatea de certificare și standardul în conformitate cu care a fost certificat seiful, precum și specificațiile tehnice ale produsului. Atunci când alegeți un producător, verificați licența și reputația acestuia pe piață și asigurați-vă că oferă o garanție și un serviciu post-garanție. Un seif de calitate este garantat pentru cel puțin un an. Păstrați toate chitanțele și documentele de achiziție și nu încercați să reparați singur seiful.

Testați-l în acțiune. Cereți-i vânzătorului să vă demonstreze conținutul și funcția seifului, precum și modul în care acesta funcționează. Cu cât mai detaliat, cu atât mai bine.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: