Eugenia Soboleva despre mobilierul din oțel inoxidabil

De ce este bun mobilierul din oțel inoxidabil, cum să îl îngrijești și de ce este la modă astăzi – ne spune directorul general al AWELT.

AWELT este o companie Românesc cu rădăcini germane. În 1973, era o mică companie de design. De-a lungul timpului, marca a început să proiecteze și să producă mobilier din oțel inoxidabil. În 2008, AWELT a deschis o fabrică de mobilă în Serpukhov, regiunea București. Mobilierul este fabricat în conformitate cu tehnologia germană pe echipamente japoneze.

Despre material. Din oțel se pot realiza piese de mobilier foarte elegante și moderne. De exemplu, mobilier de baie sau seturi de bucătărie. Oțelul are un aspect nobil, spre deosebire de plăci aglomerate și plastic, este ecologic și foarte durabil. Apropo, profesioniștii din bucătărie preferă bucătăriile din oțel inoxidabil.

Despre stil. Desigur, este high-tech, dar modern, plastic, inspirat de specificul nostru, local. Suntem în mare parte ghidați de maeștrii recunoscuți ai genului – Designeri italieni dar întotdeauna ținem cont de specificul Românesc. În această privință, consumatorul rus este deja aproape european zilele de popularitate ale panourilor aglomerate colorate s-au încheiat. Stilurile loft, high-tech și minimalist sunt la modă – și, prin urmare, la fel și mobilierul din oțel.

Despre restricții. Acestea sunt practic inexistente. Oțelul nu este folosit doar pe suprafețele exterioare ale mobilierului nostru, ci și în interior: toate piesele și îmbinările, chiar și cele invizibile cu ochiul liber, sunt realizate exclusiv din oțel fiabil și sigur. Mobilierul nostru poate fi folosit nu numai în apartamente sau în cabane de vară calde, ci chiar și în camere neîncălzite, pe terase în aer liber și în aer liber.

Citește mai mult  Blat de lucru pentru 5,000. și pentru 50 de tone. Care este diferența?

Despre amprentele digitale. Verificăm în mod constant pentru produse noi. Recent: folosim oțel inoxidabil cu suprafață ANTI FINGER, adică "anti-degete". Nici cea mai mică amprentă nu rămâne pe acest oțel și este ideal pentru utilizarea zilnică. Acest lucru va bucura cu siguranță inimile multor femei din România.

Despre noutăți. Am început recent să producem mobilier pentru interior: fotolii, canapele, mese, console și scaune. Bazele sunt realizate din profile din oțel inoxidabil lustruit, iar pernele canapelelor, fotoliile și scaunele pot fi tapițate în piele sau în țesătură. Există câteva soluții interesante pentru mese blaturile de lucru sunt realizate din sticlă, în timp ce rama poate fi realizată din tablă de oțel inoxidabil cu oglindă. Aceasta transformă o masă într-un obiect de artă!

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: