La ce să vă gândiți atunci când alegeți un set de bucătărie?

Când cumpărați o bucătărie trebuie să răspundeți la o mulțime de întrebări. Dar principalele dileme sunt trei: Românesc sau importat, bucătărie clasică sau modernă, din depozit sau la comandă? Care bucătărie??

Ce bucătărie ar trebui să alegeți pentru a nu aglomera încăperea cu dulapuri și totuși să aveți tot ce vă trebuie – mâncare, ustensile și așa mai departe?.? Sunt multe lucruri la care trebuie să ne gândim.

Un alt pro. Mobilierul de bucătărie de producție internă are avantajul distinct de a fi potrivit pentru bucătării mici! Cele mai multe fabrici rusești oferă câteva module mici care pot fi combinate cu ușurință pentru a face o unitate de bucătărie compactă: liniară, unghiulară, în formă de U și așa mai departe.

În fotografie: Milano K – lemn de măr, mesteacăn cu incrustații de nisip din fabrica ZOV-LENEVROMEBEL.

Bucătării naționale sau importate?

Bucătăriile fabricate în România sunt, în general, mai ieftine decât cele importate, deși diferența de cost scade de la an la an. Dar nu puteți găsi astăzi produse cu adevărat ieftine și, în același timp, de înaltă calitate. Suma de 100 și 200 de mii de Leu pentru un set de mobilier de bucătărie nu mai pare exorbitantă. Calitatea produselor noastre este, de asemenea, în general, la înălțimea așteptărilor. Ceea ce nu este surprinzător: mobilierul este fie importat, fie elementele () în principal fronturile sunt cumpărate din Europa.

Bucătăriile importate, în special cele italiene, sunt pe placul tuturor și foarte populare. Dar puțini sunt cei care își permit să cumpere o bucătărie italiană în zilele noastre. Costul unui set poate fi de până la 500 de mii sau un milion de Leu.. nu există limite. Ce să spunem despre modelele autorului de mărci de top..

Citește mai mult  Cum de a alege un pat supraetajat: 5 modele și 5 note importante

Bucătăriile de design italian sunt de obicei făcute pentru spații mai mari. Într-o bucătărie mică, un set se va "pierde" pur și simplu.

Există, desigur, o opțiune de a cumpăra produse relativ ieftine din fabrica italiană necunoscută, dar cine poate garanta calitatea acestora? Pentru a îndrăzni să faceți o astfel de achiziție, ar trebui să fiți bine familiarizat cu complexitatea producției de mobilier Doar atunci există o șansă de a obține ceva bun și ieftin.

Bucătării gata făcute sau pe măsură?

În depozitul unei companii sau al unui magazin cea mai simplă și mai rapidă opțiune. Veți primi un proiect de bucătărie astăzi și va fi livrat la domiciliu poimâine. Este foarte convenabil, dar există câteva nuanțe. În primul rând, este posibil ca modulele de care aveți nevoie să nu fie în stoc, și va trebui să alegeți altele, care nu sunt ideale pentru dumneavoastră. În al doilea rând, costul unui astfel de "quickie" Bucătăria dvs. este aproape întotdeauna mai bună: furnizorul plătește pentru depozitare și livrare de la fabrică la depozit, se asigură că aveți un anumit set de module disponibile și așa mai departe. Toate aceste costuri, bineînțeles, le pune în prețul mobilierului.

Atunci când cumpărați mobilier de bucătărie trebuie să vă gândiți unde vor fi amplasate instalațiile sanitare, cablurile electrice, instalațiile sanitare etc..

O bucătărie pe măsură Nu este vorba de unul, ci de două moduri diferite de a cumpăra.

  • O bucătărie importată pe comandă bun, dar "lung" calea. Firma vânzătorului suportă costuri minime, care abia se reflectă în preț. Ea închiriază un mic birou cu cataloage de fabrică pe rafturi și mostre de fronturi și blaturi. Intri, îți pui comanda într-un catalog ( cu ajutorul managerului ) și aștepți timp de aproximativ 2-3 luni ( uneori mai mult, alteori mai puțin ).
Citește mai mult  Schimbător de viteze

Adesea, fabricile străine, în special cele italiene, produc bucătării cu fronturi și rame în anumite culori. Dacă nu vă place vreuna dintre ele, puteți comanda orice altă nuanță din catalogul companiei sau din paleta RAL.

Bucătăria trebuie să fie… de. Alegerea unei eventuale popriri depinde de capacitățile financiare ale clientului. De regulă, producătorii interni oferă un set standard de fronturi. Această bucătărie este perfectă pentru apartamentele mici, de bază. De obicei, nu se fac bucătării fără extravaganțe, deoarece extravaganțele într-un spațiu limitat arată ciudat. Personal, prefer bucătăriile germane cu funcționalitate maximă, materiale ecologice și nimic în plus. Italia face o bucătărie spectaculoasă și șic. Dar, pentru a le putea folosi așa cum sunt destinate, acestea au nevoie de un interior de dimensiuni corespunzătoare. În cazul în care o bucătărie poate fi prezentată ca un punct de atracție, de care să fii mândru.

O bucătărie ar trebui să fie… potrivit. Alegerea oricărei garnituri depinde de posibilitățile financiare ale clientului. De regulă, producătorii interni oferă un set standard de fronturi. Bucătăria este potrivită pentru apartamentele mici și standard. Bucătăriile sunt, de obicei, proiectate fără extravaganțe, deoarece extravaganțele într-un spațiu limitat par ostentative. Personal, prefer bucătăriile germane – funcție maximă, materiale ecologice, nimic în plus… Italia face o bucătărie spectaculoasă și șic. Dar, pentru a le folosi în scopul propus, acestea au nevoie de un interior de dimensiuni corespunzătoare. În cazul în care bucătăria poate fi afișat ca un punct culminant, să fie mândru de ea.

Ascundeți

  • O bucătărie rusească pe măsură. Aceeași diferență, dar livrarea din fabrică durează mult mai puțin, deoarece nu există probleme vamale. Dar, bineînțeles, este mai bine să nu comandați bucătăria, care este produsă în cealaltă parte a țării, altfel timpul de livrare va fi dificil de prezis.
Citește mai mult  15 scaune de răchită pentru casă

O bucătărie clasică sau modernă?

Care bucătărie este mai bine să alegeți "clasic"? sau "modern"? De fapt, totul este la fel Depinde de tine și de soțul tău să decideți. Nu există o diferență prea mare între o bucătărie modernă și una clasică, după cum se pare.

În majoritatea ( clasa economică și clasa de mijloc ) singura diferență este alegerea fronturilor și a dotărilor.

Ușa din lemn sculptat și mânerul placat cu aur – un aspect clasic Un semn de "clasic", ușă netedă fără ornamente și încastrată mâner – Semnele "modernității". Ramele dulapurilor și blaturile de lucru pot fi de orice tip – chiar identice.

Dacă vorbim despre o bucătărie premium personalizată, aceasta va avea trăsăturile unui anumit stil istoric sau ale unei anumite tendințe. Și este puțin probabil să găsiți aceleași piese într-o configurație barocă sau high-tech.

Bucătăriile întunecate, saturate arată bine în camere spațioase. Și pentru camere mici, este mai bine să alegeți mobilier ușor.


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: