Lumi introduce noutatea

Biroul de scris "Bob" este o nouă apariție în colecția de mobilier Lumi.

Lumi este completat cu un nou produs spectaculos în showroom-ul ARTPLAY. Biroul a fost proiectat de Anastasia Pavlowskaja, realizate în stil Art Deco, combinate cu o temă etnică. Masa este realizată din arțar masiv, placată cu tei. Blatul mesei este realizat din piele naturală. Funcționalitatea biroului a fost gândită cu atenție. Are o secțiune extensibilă spațioasă pentru documente, un sertar pentru depozitarea rechizitelor de birou. «Bob" De asemenea, potrivit ca masă de calculator datorită unității de calculator.


Explorați toate colecțiile de mobilier de la Lumi.


Citește mai mult  26 Fotolii clasice din piele
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: