Noutatea bine uitată

Controversata serie de mobilier tapițat Harry de Ligne Roset, care combină tradiția și modernitatea.

Designer Eric Jourdain ( Eric Jourdan ) creat pentru companie Ligne Roset «hibrid" seria de mobilier tapițat. Potrivit autorului, designul canapelei și al fotoliului din colecția Harry este atât clasic, cât și modern Pare veche și familiară, dar în același timp foarte în spiritul zilelor noastre.

Eric Jourdain a preluat arhetipul stilului francez. Dar a reinterpretat-o într-o asemenea măsură încât rezultatul final este un obiect greu de datat. Este o canapea "undeva între 1940 și 2010, la fel de ciudată ca o vodcă tonică servită în porțelan de Limoges", — citim în comunicatul de presă oficial.

În același timp, designul de la Harry- Un omagiu adus Angliei, unde tradiția milenară se întâlnește în armonie cu modernitatea, de exemplu cu "bowlers and dreadlocks".

Atât canapeaua cu două locuri, cât și fotoliul de Ligne Roset pot fi realizate pe picioare metalice drepte sau pe suporturi cu patine.

Citește mai mult  Sufletul este larg deschis
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: