Masa veselă – imagini vesele

Masa cu o gaură în centrul blatului – o noutate a companiei italiene Cappellini la Salone del Mobile. O serie de schițe amuzante despre modul de utilizare a mesei reprezintă un bonus din partea autorului modelului, celebrul designer olandez Marcel Wanders.

La Salone Internazionale del Mobile- 2010 Companie italiană Cappellini A prezentat mai multe produse noi în același timp. Unul dintre ele este Masa ( rotundă cu scurgere ( "masa cu scurgere" – Engleză ). Un nume grăitor, având în vedere că gaura se află exact în centrul mesei.

Cum se folosește o scobitură improvizată – Se decide de către proprietar. În pavilioane, găurile au rol de vaze pentru flori și fructe. Dar nimic nu te oprește să-ți lași imaginația să zburde.

Utilizarea tabelului ( comentarii ale autorului caricaturilor ):

Designer Marcel Wanders ( Marcel Wanders ) care a proiectat masa de scurgere, a venit cu o duzină de alte moduri imaginative de a folosi masa și a desenat o serie de schițe amuzante pe tema-.. pentru inspirație.

Masa de la Cappellini este fabricată din aluminiu și poate fi acoperită cu pulbere în roșu, alb sau antracit.

Atenție! Pe blogul nostru informal am anunțat un concurs "terminați de desenat o caricatură a lui Marcel Wanders". Sugestiile dumneavoastră sunt binevenite în comentarii la postul. Premiu distractiv garantat.
VEZI ȘI
Produse noi la Salone Internazionale del Mobile – 2010
Citește mai mult  13 modele de dulap de pantofi
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: