Felie de Veneția

Philippe Starck a participat la un eveniment extraordinar organizat de fabrica de mobilă Riva 1920. Designerul a sugerat propria sa versiune de reciclare pentru stâlpii de cărămidă venețiană.

Compania italiană Riva 1920 folosește în mod regulat lemn neobișnuit în proiectele sale. Pentru colecția Briccole di Venezia, materialul de bază este cărămida venețiană ( este o sculptură clasică veche de o sută de ani. – ) briccole ). Acestea marchează coridoarele pentru traficul pe calea navigabilă. Stâlpii rămân de obicei în apă timp de 5-10 ani înainte de a fi înlocuiți cu alții noi.

Mobilierul și accesoriile realizate din doage au fost create de 22 de designeri. Printre aceștia se numără Antonio Citterio ( Antonio Citterio ) Matteo Thun ( Matteo Thun ) Enzo Mari ( Enzo Mari ) Paola Navone ( Paola Navone ) Karim Rashid ( Karim Rashid ) Luca Scacchetti ( Luca Scacchetti ) și mulți alții.
Philippe Starck ( Philippe Starck ) și-a adus, de asemenea, contribuția la acest proiect;. El "taie" stâlpi în bucăți- Slice of Briccole, o gamă de suporturi pentru plită, prezintă. – «o bucată de cărămidă" ). Designerul nu s-a deranjat să "spele" urme de timp.. Crăpăturile și fisurile din calea viermilor de lemn împodobesc obiectele.

În imagine: Felie de Briccole din Riva 1920.

Un set de șase suporturi de pahare a fost conceput pentru expoziția Tra le Briccole di Venezia, care a avut loc între 26 august și 26 septembrie la Arsenalul Venețian. Toate veniturile obținute din vânzarea bazelor Slice of Briccole în timpul expoziției vor fi donate Fundației MaterDomini ( Centrul pentru protecția copiilor ) compania italiană Riva 1920 este dedicată în întregime acestui proiect;.

Citește mai mult  Premiul scaunul meu

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: