Mediu neutru Jacob Delafon

Producătorul francez de obiecte sanitare și de bucătărie a prezentat o nouă colecție de baie având ca leitmotiv natura.

În această toamnă, Jacob Delafon a dezvăluit o nouă gamă de produse pentru baie numită Replay ( o nouă completare a gamei. – «reluare" ). Conform conceptului designerilor, acest nume reflectă scopul colecției «juca" spațiul de baie, adăugând mai multe motive naturale în interior.

Culorile neutre, naturale, cu o denumire cu adevărat atrăgătoare pentru ochi, servesc acestui scop: Natural Grey ( evocă culoarea și textura inului ) "Grey Ash" ( nuanța cenușie ) "lut alb" ( lac lucios ). Toate piesele sunt finisate în stilul minimalist caracteristic lui Jacob Delafon.

Piesa centrală a Replay- Dulap de lavoar suspendat pe perete. Modelul, care poate fi în trei lățimi diferite, este echipat cu &#40 de sertare, dintre care unul ascuns, &#41 și un raft încorporat direct în peretele unuia dintre sertarele din interior. Gama include lavoare, corpuri de perete, coloane, corpuri de lavoar și corpuri de canapea și rafturi închise cu fronturi cu oglinzi și iluminare.
Colecția va fi disponibilă pentru clienți din ianuarie 2012.

Citește mai mult  Orient Express
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: