Milano 2014. Cel mai bun. Kartell și lumea sa transparentă

Trecutul și prezentul lui Philip Stark în plasticul transparent al colecției Uncle Jack.

Familia de canapele și fotolii a unchiului Jack ( Unchiul Jack )- Noua descoperire tehnologică a Kartell. Modelul canapelei cu lățimea de 190 cm și greutatea de 30 kg este o canapea dintr-o singură bucată! În plus, pentru prima dată, mobilierul de aceste dimensiuni este turnat în plastic transparent.

Iată cum a sărbătorit Kartell, un trendsetter și inovator, 15 ani de "transparență. În 1999, a folosit pentru prima dată tehnologia policarbonatului transparent într-un model al scaunului La Marie by Philippe Starck ( Philippe Starck ).

Astăzi, Stark își numește noua sa lucrare pentru Kartell o versiune minimalist-tehnologică a mobilierului de epocă. Forme vechi și materiale noi Marca Stark. «Unchii și mătușile mele obișnuiau să stea în fața șemineului, să fumeze din pipă, să tricoteze, să brodeze.. recunoaște Stark. Vremurile s-au schimbat și mobilierul. Dar visele noastre rămân aceleași.".

Citește mai mult  De unde provine mobilierul Bleu Nature??
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: