Mobilier de cabinet: în module prefabricate sau la comandă?

Există două moduri de a cumpăra mobilier de cabinet. Acesta poate fi realizat fie în funcție de un proiect individual, fie compoziția necesară poate fi asamblată din module standard disponibile în colecția fabricii. Ce alegere mai bună??

Mobilier modular

Care este ultima tendință în materie de mobilier pentru camera de zi?? Eu aș spune "full-scale": mobilier de mari dimensiuni, de mărimea unei camere. Și, bineînțeles, realizate la comandă: la măsura interiorului dumneavoastră.

Care este ultima tendință în materie de mobilier pentru camera de zi?? Aș spune "de mari dimensiuni": mobilier de mari dimensiuni, la fel de mare ca și camera în sine. Și la comandă, pe măsură: la măsurile exacte ale interiorului dumneavoastră.

Ascundeți

Decât un set de construcție?! Sisteme modulare de mobilier- Este un set de "cuburi", și se pot crea mii de combinații din acestea. Sunt disponibile zeci de module, astfel încât să le puteți alege pe cele mai potrivite pentru dumneavoastră.

Este interesant faptul că sistemele de dulapuri modulare sunt, de asemenea, mobile. Dacă doriți, puteți muta cu ușurință elementele pentru a crea o nouă compoziție. Astfel, nu este nevoie să cumpărați mobilă "de adulți", «"în rezervă.". Dacă aveți nevoie de mai mult mobilier, puteți plăti pur și simplu pentru un alt modul din aceeași colecție. Iar între timp, blocurile de clădiri modulare pot fi îmbunătățite cu elemente "avansate" noutăți.

Propriul dumneavoastră designer. Deoarece unitățile sistemelor modulare au dimensiuni standard, nu sunt necesare calcule speciale pentru a crea un proiect de design. Puteți alege singur aspectul de care aveți nevoie: ( plata pentru design ) și timpul când comandați în showroom. Multe dintre fabrici au ghiduri de planificare pe site-urile lor web – ușor de navigat și ușor de utilizat de către copii – astfel încât chiar și un copil să poată face parte din acest puzzle uriaș. Desene pe hârtie și vedeți-vă desenele în mărime naturală.

Citește mai mult  Cele mai bune mărci franceze: sfaturi și ponturi

Numărul de module dintr-o colecție poate fi de zeci de elemente, care au o dimensiune tipică, permițându-vă să vă creați propriul proiect de design interior.

Mobilier pentru cei indecis. De regulă, companiile care vând programe modulare solicită doar un avans parțial. Puteți refuza oricând să cumpărați. Până în ultima zi ( data livrării ) clientul își rezervă dreptul de a se răzgândi și să vă primiți banii înapoi.

Viteza de livrare. Nu mai mult de o săptămână, deoarece majoritatea elementelor sunt incluse în programul de stoc. Timpul este alocat doar pentru a plasa comanda sau pentru a furniza articolele lipsă din stoc.

Pro și contra. O anumită limitare poate fi considerată dimensiunea mobilierului modular pentru dulapuri. Două ( până la 10 ) opțiuni în înălțime și lățime, nu întotdeauna o piesă care se potrivește perfect în camera ta de nișă. Același lucru se întâmplă și cu finisajele: întotdeauna vor exista cumpărători cărora nu le place cireșul, arțarul sau fagul, și așa mai departe. Dar prețul compensează toate aceste neplăceri: sistemele modulare sunt mult mai ieftine decât sistemele făcute la comandă în culori și materiale specifice.

Aceleași module în diferite configurații pot fi folosite în camera copiilor, în camera de zi sau în bucătărie.

Design individual

O abordare personalizată. Mobilierul modular este considerat apanajul interioarelor în stil modern și, adesea, are un aspect mai degrabă simplu în ceea ce privește conturul, materialul de finisare și decorul. În același timp, vă puteți da frâu liber imaginației cu un produs personalizat. Sau poate că ușile dulapurilor pot fi decorate cu sculpturi complicate. Sau puteți alege orice tip de lemn pentru placarea fațadelor, în loc să vă mulțumiți doar cu cinci sau șapte opțiuni standard, pe care le oferă fabrica pentru modelul tipic.

O abordare specială. Mobilierul modular este considerat prerogativa interioarelor în stil modern și, cel mai adesea, arată destul de laconic – acest lucru se aplică atât la conturul și materialul de finisare, cât și la decor. În același timp, vă puteți lăsa frâu liber fanteziei cu o unitate personalizată. Sau poate doriți să decorați ușile dulapurilor cu sculpturi complicate… Sau puteți alege tipul de lemn pe care îl doriți pentru placarea fațadei, în loc să aveți doar cinci sau șapte opțiuni standard, așa cum oferă fabrica pentru un model obișnuit.

Ascundeți

Cine sunt clienții?? Mobilier de cabinet în funcție de proiectul individual este comandat în trei cazuri: atunci când există cerințe speciale pentru construcția și proiectarea de mobilier, atunci când lipsa acută de metri pătrați sau configurația non-standard a camerei. În acest fel, nu va trebui să admirați un gol enervant de zece centimetri doar pentru că magazinul nu avea dulapuri cu lățimea potrivită. Și îți folosești mai bine spațiul de locuit.

Citește mai mult  Cine ar putea avea nevoie de un fotoliu extensibil și de ce?

Ce doriți?? Un raft personalizat este la fel de diferit de un raft modular precum un apartament personalizat este diferit de o casă model. Designerul din showroom joacă rolul unui "arhitect": el desenează un sistem de depozitare într-un program profesional de proiectare 3D. Și se concentrează doar pe dorințele tale.

Viteza de producție. Proiectul individual al unui dulap durează 30-45 de zile. Iar cele mai multe companii încep lucrările numai după ce primesc un avans de 100 %. Și, deoarece opțiunea exclusivă este deja costisitoare, plata întregii sume deodată devine o investiție financiară serioasă. Și pentru a refuza astfel de mobilier, returnând banii.. din păcate.. imposibil.

Proiectul individual permite luarea în considerare a tuturor dorințelor clientului. Mobilierul de dulapuri la comandă se potrivește perfect cu orice cerință, în orice volum proiectat la comandă.

Potrivit pentru toate gusturile. Sistemele modulare personalizate sunt disponibile într-o gamă mai largă de finisaje. Există, de asemenea, unele opțiuni destul de neobișnuite, cum ar fi fronturile tapițate cu materiale textile, decorate cu hârtie decorativă sau piele de crocodil. Plăcile aglomerate utilizate pentru panourile laterale și rafturi pot fi lăcuite în toate culorile RAL și furniruite în multe esențe de lemn exotic.

Sistemele modulare personalizate prezintă o gamă largă de finisaje, folosind adesea materiale nestandardizate.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: