Mobilier profesional pentru echipamente

Costul unui suport de echipamente profesionale se apropie adesea de pre╚Ťul aparatului ├«n sine. ╚śi cum difer─â acest tip de mobilier de mobilierul de amatori?

Rezisten╚Ťa la vibra╚Ťii

Picioare speciale cu ╚Ťepi. Acestea sunt necesare pentru a amortiza vibra╚Ťiile nedorite, deoarece componentele Hi-Fi sunt incredibil de sensibile la rezonan╚Ť─â: acestea "se clatin─â" chiar ╚Öi de pa╚Öi.

Sunt necesare materiale speciale. Cadrul mobilierului profesional pentru aparate este adesea un cadru din o╚Ťel sudat ( variante- font─â, o╚Ťel inoxidabil ) sticl─â c─âlit─â, marmur─â pentru rafturi.

În fotografie: Standul de joacă de Cattelan italia.

Durabilitate

Greutatea echipamentului greu. ╚śi aici difer─â de monitoarele ╚Öi centrele de muzic─â obi╚Önuite. Un receptor, de exemplu, trebuie doar s─â fie greu. O mas─â obi╚Önuit─â, o comod─â sau o mas─â TV nu este proiectat─â pentru o astfel de sarcin─â.

Lemnul masiv nu este potrivit. Poate p─ârea c─â poate suporta sarcini grele, dar structura lemnului masiv este prea eterogen─â pentru a le putea suporta Aceasta face ca acustica s─â sufere. MDF este mult mai atractiv din acest punct de vedere.

Ventila╚Ťie

Conducte de ventila╚Ťie. Este o necesitate ├«n cazul mobilierului cu front ├«nchis, fie c─â este vorba de un dulap TV sau de o consol─â. F─âr─â o bun─â ventila╚Ťie, aparatele nu vor rezista mult timp, deoarece se ├«nc─âlzesc foarte tare ├«n timpul func╚Ťion─ârii.

Natural. Este mai u╚Öor s─â monta╚Ťi dispozitivele pe rafturi deschise, adic─â s─â asigura╚Ťi ventila╚Ťia natural─â. Cu toate acestea, acest lucru pune o problem─â de praf.

Birourile deschise pentru componentele Hi-Fi rezolv─â automat problema ventila╚Ťiei necesare: echipamentul se ├«nc─âlze╚Öte foarte tare ├«n timpul func╚Ťion─ârii.

Cite╚Öte mai mult  Buturug─â fals─â

Managementul cablurilor

Managementul cablurilor. Acesta este numele dat adânciturii care trece prin cadrul interior al raftului. Ascunde încurcătura de fire care este inevitabil creată de conectarea coordonată a mai multor dispozitive Hi-Fi.

╚Üeav─â sub form─â de spiral─â din plastic flexibil. O alt─â op╚Ťiune acceptabil─â de gestionare a cablurilor. Toate cablurile necesare sunt trecute prin tub.

Suporturi de plastic. Aceasta este cea mai simpl─â ╚Öi mai ieftin─â metod─â. Supor╚Ťii ├«mpacheteaz─â firele. Astfel de dispozitive de fixare sunt de obicei utilizate ├«n modelele ieftine.

O alt─â distinc╚Ťie a standurilor profesionale ╚Öi a suporturilor pentru echipamente este gestionarea inteligent─â a cablurilor. Toate firele din astfel de mobilier vor fi ascunse ├«n canale speciale.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: