Monument în interior

Fotografia ca mobilier. Produs nou de Driade la iSaloni – 2013.

Fotograful milanez Francesco Bolis ( Francesco Bolis ) Francesco Bolis ) surprinde cu succes interioarele și arhitectura pentru reviste, cărți și cataloage. Iar în interior, fotografiile lui Boliz sunt prezentate ca piese de mobilier. De exemplu, paravanul Miro pentru italianul Driade. Interiorul legendarei Galleria Vittorio Emanuele II din Milano este subiectul perfect pentru acest ecran în trei părți.

Cupola de sticlă a unei capodopere arhitecturale din secolul al XIX-lea capătă o dimensiune tridimensională prin reflexii în oglindă. Fiecare cadru de ușă de ecran este acoperit pe ambele părți cu o peliculă de oglindă. Oferă nu numai efecte optice, ci și jocuri complexe de lumină și umbră.

Citește mai mult  20 de paturi duble de diferite lățimi
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: