O comodă personală

Dulapul myBox cu multiple "umpluturi" de la Bigla, un model care se adaptează la caracterul proprietarului său. Cutia de birou a câștigat râvnitul premiu Red Dot Design Award în 2010.

Designerii Andreas Bürki ( Andreas Bürki ) au dezvoltat myBox, inspirat de tradiția designului elvețian și de moștenirea legendarului ) DVD player

Varietatea de materiale de umplere contrastează cu aspectul purist al. Dulapul myBox este disponibil în două înălțimi diferite, în culori neutre sau primitoare.


  • În fotografie: Cutia de birou myBox de la Bigla, designer Andreas Bürki
  • În imagine: dulapul de birou myBox de la Bigla, proiectat de Andreas Bürki
  • În fotografie: dulap de birou myBox de la Bigla, designer Andreas Bürki
  • În fotografie: dulap de birou myBox de la Bigla, designer Andreas Bürki

În fotografie: Cutia de birou myBox de la Bigla, designer Andreas Bürki.

Blatul mesei myBox este fixat la un unghi – myBox poate fi folosit ca masă.

Învelișul exterior poate fi completat cu suporturi pentru sticle de apă, chei sau reviste. Dulapul myBox de la Bigla poate fi folosit și ca bar sau dulap DVD ( există &#41 componente disponibile;.


Imagine de buerkidesign folosită în acest articol.ch


Citește mai mult  Casa&Objet, toamna 2012. Trend Minimal. Frânghie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: