EXPROMT lansează o comodă spațială

Designerii ruși Sergey Shashmurin și Alexey Bykov au creat o comodă în costum pentru EXPROMT.

Noul fotoliu, denumit după Iuri Gagarin, seamănă cu însuși astronautul. Cazul "costumului spațial" încoronat de o "cască" luminoasă – lumină RGB detașabilă. Designul oferă o nișă sferică care poate fi folosită pentru depozitarea diferitelor obiecte mici. Ușor de operat prin intermediul telecomenzii.

Comoda Gagarin este fabricată din DuPont™, un material de înaltă tehnologie Corian®. Liniei netede, suprafeței tactile, durabilității și ușurinței de întreținere i se datorează acest nou design. Modelul de bază este fabricat din DuPont Corian® alb, Dar poate fi comandat și într-o altă culoare. Numărul de sertare variază, de asemenea, și ele pot fi solide sau împărțite în două părți vizual.

Noutatea a fost dezvoltată de Serghei Shashmurin și Alexei Bykov ( de OpenDesignBrand ) pentru EXPROMT.

Citește mai mult  24 fotolii verzi
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: