Opoziție la modă

Flori, metal și baroc în colecția Mariei Pergei pentru Fendi Casa.

Designerul Maria Pergay ( Maria Pergay ) cunoscută pentru munca sa cu metalul. Ea se ocupă de materiale cool cu aceeași dezinvoltură ca și casa de modă Fendi cu blană și piele. Acestea sunt materialele folosite în colecția capsulă Casa Icon de la Fendi. Acesta include piese iconice bazate pe schițele Mariei Pergei, relansate de Fendi Casa. Fendi Casa Icon combină blana cu oțelul, pielea cu marchetăria și mozaicul.

Opoziții- și în noile piese în ediție limitată prezentate la Art Basel Miami 2013. Pergei a creat-o special pentru Fendi Casa. Birou Louis XV- comodă cu sertare La răscruce de epoci: detalii sculptate în stil baroc ies la iveală de sub lambriurile moderne. Flacăra torțelor se aprinde- Flori delicate în metal rece. Și șezlongul Marguerite.. Fotoliul "margareta".

În imagine: Comoda Bureau Louis XV de la Fendi Casa.

În imagine: Fotoliul Chaise Marguerite de la Fendi Casa.

În imagine: Torțe Flammes by Fendi Casa.

Citește mai mult  Țesături și ierburi
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: