Orient Express

Este timpul să cumpărați bilete! Cea mai mare expoziție de mobilier de birou din lume, CIFF-Office Show 2013, va avea loc în primăvară în China.

Spectacolul va avea loc în perioada 27-30 martie 2013 în Guangzhou al treilea oraș ca mărime din Regatul Mijlociu. Expoziția va ocupa 210.000 de metri pătrați de spațiu expozițional la China Import & Logistics Centre Târgul de export Pazhou Complex. Piața chineză, aflată în plină expansiune, atrage din ce în ce mai mulți expozanți din Europa. La CIFF-Office Show- 2013 a fost deja revendicat de peste 900 de întreprinderi producătoare.

Situl va fi împărțit în trei sectoare principale, «Hotel" și spațiul public. Verde" va avea propriul pavilion Proiecte dedicate ecologiei și bunăstării la locul de muncă. Aici- Mobilier din materiale locale ( bambus, stuf ) cu coloranți naturali și rafinament minim, produs în conformitate cu principiile de sustenabilitate.

Mai multe informații despre CIFF-Office Show- 2013
verificați site-ul oficial.

Citește mai mult  25 de modele de otoman pentru hol
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Raluca

    Mă întreb cât de fascinantă ar fi fost călătoria cu Orient Express! Ai putea să îmi împărtășești una dintre cele mai interesante povești sau întâmplări trăite pe această celebra cale ferată?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: