Pânză Reef

O bucat─â din lumea subacvatic─â ├«n camer─â – un dulap sub forma unui recif de corali stilizat. O noutate pl─âcut─â ╚Öi util─â de la Interluebke ╚Öi Neuland Industriedesign va fi prezentat─â pe 19 ianuarie 2010 la imm Cologne din K├Âln.

Compania Interluebke ╚Öi designeri de studio Neuland Industriedesign Eva Paster ( Eva Paster ) ╚Öi Michael Geldmacher ( Michael Geldmacher ) au decis c─â o garderob─â nu trebuie s─â fie doar func╚Ťional─â, ci ╚Öi atr─âg─âtoare. Rezultatul colabor─ârii lor va fi prezentat la imm Cologne 2010 din K├Âln ( Germania ) ianuarie;.

Luate împreună, mai multe modele formează un sistem unic, neîntrerupt din punct de vedere vizual.

Eva Pasteur ╚Öi Michael Geldmacher recunosc c─â se inspir─â adesea din imagini din natur─â, de exemplu atunci c├ónd merg la munte sau c─âl─âtoresc prin de╚Öert. Ideea din spatele noii garderobe Reef (( Maria Pergei. – Cuv├óntul ) reef' este ├«mprumutat din lumea subacvatic─â. Conform ideii autorilor, acest model este ca un recif de corali, a c─ârui form─â corespunde nevoilor locuitorilor s─âi.


Garderoba este conceput─â pentru o clientel─â foarte divers─â. Potrivit designerilor, ace╚Ötia au fost ghida╚Ťi de imaginile "unei doamne, ale unui domn, ale unui om de afaceri ╚Öi ale unei Alice pasionat─â de oglinzi". Compartimentele au fost concepute ╚Ťin├ónd cont de nevoile diferite ale oamenilor ╚Öi permit depozitarea hainelor, dar ╚Öi a c─âr╚Ťilor, bijuteriilor, veseliei sau lenjeriei de pat.


Un dulap este de obicei caracterizat de o linie frontal─â plat─â. Dar noul produs al Interluebke demonstreaz─â clar "originile sale modulare". Toate acestea datorit─â aranjamentului asimetric ├«n cascad─â al compartimentelor, a c─âror ad├óncime variaz─â ├«ntre 42 ╚Öi 61 cm. Elementul central al sistemului este elementul vertical "neutru" cu o ad├óncime de 63 cm, iar celelalte compartimente sunt plasate ├«n dreapta sau ├«n st├ónga acestuia – clientul alege num─ârul potrivit de unit─â╚Ťi.

Cite╚Öte mai mult  25 de modele de otoman pentru hol

├Äntreaga structur─â din fotografie are o l─â╚Ťime de doar 160 cm.

Neregularitatea fa╚Ťadei creeaz─â un efect capricios de refrac╚Ťie a luminii. Potrivit produc─âtorilor, "jocul de umbre" se vede cel mai bine pe o fa╚Ť─â alb─â, dar sunt posibile ╚Öi alte culori. Suprafe╚Ťele interioare ale dulapului Interluebke sunt ├«mpodobite cu o ╚Ťes─âtur─â din fetru albastru regal sau ro╚Öu senzual de la renumitul furnizor de textile Kvadrat.


Imagini folosite în acest articol


Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: