Pat de designer

Ce trebuie făcut dacă nu există suficient spațiu pentru oaspeți? Le puteți stivui pe o canapea, dacă este demontabilă; puteți umfla o saltea sau chiar întinde un sac de dormit pe podea. Sau puteți asambla un pat complet în doar cinci minute, ceea ce este exact ceea ce designerul Mario Niemand ( Mario Niemand ) a proiectat pentru im Cologne 2010;.

Designerul german Mario Niemand ( Mario Niemand ) de la compania moebelmanufactur mario niemand a inventat construcția patului, built_in_a_moment, și a prezentat-o la târgul imm Cologne în ianuarie 2010.

Designerul spune că a creat patul pentru oaspeți, studenți și persoane mobile de toate felurile.

Numele patului înseamnă literalmente "făcut într-o clipă". De fapt.. asamblarea și dezasamblarea Beds build_in_a_moment durează doar câteva minute. Acest lucru este posibil deoarece paturile moebelmanufactur mario niemand nu au părți metalice și nici elemente de fixare complicate. De aceea nu aveți nevoie de niciun instrument: doar adăugați panourile de susținere laterală pentru căpătâiul și tăblia patului și "întindeți" patul pat cu lamele.

Etapele de demontare a unui pat. Faceți clic pe imagine pentru a o mări.

  • În imagine: patul built_in_a_moment, proiectat de Mario Niemand
  • În fotografie: patul built_in_a_moment, proiectat de Mario Niemann

În imagine: patul built_in_a_moment, proiectat de Mario Niemand.

Odată asamblat, built_in_a_moment ocupă foarte puțin spațiu, deoarece montanții servesc și ca cutii de depozitare pentru piesele patului.

Materialul folosit este placaj de fag și elemente din lemn masiv. Suprafața patului built_in_a_moment este tratată cu uleiuri naturale și ceară. Există două culori din care puteți alege natural și maro-roșcat.

Citește mai mult  Cum de a alege un piept de sertare pentru dormitor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: