12 mese de servire din sticlă

Fie că doriți să serviți cafeaua în sufragerie sau micul dejun la pat, mesele de servire sunt răspunsul. Selecția noastră de fotografii prezintă o varietate de modele ale acestor piese de mobilier, fără îndoială utile și elegante.

Servit cu gust

Uneori chiar doriți să mâncați în afara bucătăriei, de exemplu, la birou, la calculator. Trebuie să recunoașteți că nu este foarte convenabil sau estetic să transportați mâncarea pe o farfurie sau pe o tavă. Mesele noastre de servire excelează în această funcție – și nu toate sunt confortabile pentru a sta jos Unități ușoare care sunt echipate cu roți pentru o mobilitate ușoară. De obicei, mesele de servire au două sau trei "niveluri". Datorită capacității lor neconvenționale, acestea fac posibilă servirea alimentelor pentru mai multe persoane în același timp. Mesele de cafea sunt confortabile pentru a fi folosite ca săli de răcoritoare mobile sau minibaruri, care pot fi instalate rapid și în scurt timp pentru oaspeții adunați în jurul mesei de cafea din camera de zi sau la home cinema.

Pe lângă funcționalitatea lor, mesele de servire din sticlă sunt apreciate și pentru calitățile lor decorative. Ele arată elegant, astfel încât acestea devin cu ușurință un accesoriu de interior real. În ciuda aparentei lor fragilități, mesele de servire din sticlă pot rezista la un impact mecanic considerabil. Faptul este că "podelele" au o mulțime de caracteristici care facilitează așezarea la masa de luat masa mesele de servire sunt realizate din sticlă călită.

Citește mai mult  26 Fotolii clasice din piele
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: