Pentru "paturi"

O privire rapidă asupra numelui de Sede face imediat clar în ce este specializată compania. Trebuie să cunoști latina, pentru că de sede se traduce din această limbă veche prin "a sta" . Recent, însă, marca s-a îndepărtat puțin de tema sa preferată și a lansat modele pentru reclinare . Vorbim despre paturi, bineînțeles.

Ar fi ciudat să ne așteptăm la ceva cu totul obișnuit de la "debutul culcușului" o firmă care realizează solarii cu conturul corpului uman. Sau este eliberarea "fără sfârșit" canapele ale căror părți se potrivesc între ele cu ajutorul unui fermoar.

Așa că e normal ca de Sede a oferit un pat neașteptat cu un pat "plutitor" căpătâiul: se mișcă liber în jurul întregului pat. Cele două jumătăți ale căpătâiului pot fi mutate împreună sau separat, astfel încât patul poate fi folosit ca pat de pat. DS 1165 de Sede este complet tapițat și nu are margini ascuțite expuse pe care să le puteți lovi în somn.Citește mai mult  Pasiunea italiană a MIASSMOBILI
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: