Premieră la Maison&Objet 2014: arhitectura de lux de la Fendi Casa

Forme discrete și materiale luxoase. Noua colecție de canapele și fotolii de la Fendi Casa.

În imagine: Fotoliul Artu' de Fendi Casa.

Fendi, brandul de amenajări interioare al casei de modă, prezintă noi piese de mobilier tapițat. Modelele din această colecție combină respectabilitatea casei Fendi și dinamica vieții moderne. Contururile discrete ale canapelelor și fotoliilor sunt atenuate de tapițeria texturată din catifea cu efect tridimensional și jacquard realizat manual. Accentele interioare sunt sugerate de lămpi de mătase cu abajururi și accesorii Pernuțe din blană și carouri, materialul emblematic al casei Fendi.

În imagine: Canapeaua Faubourg de Fendi Casa.

Noua colecție Fendi Casa a fost creată de mai mulți designeri de marcă: arhitectul și designerul Thierry Lemaire ( Thierry Lemaire ) și designerul Toan Nguyen ( Toan Nguyen ) printre alții. Acesta din urmă colaborează cu Fendi Casa din 2012, când i s-a încredințat sarcina de a crea colecția contemporană Fendi Casa. Aceasta este o colecție de mobilier modern care completează linia clasică Fendi Casa.

În imagine: Canapea Cocoon de Fendi Casa.

Citește mai mult  Postfața de vacanță
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
  1. Valentina

    Ce caracteristici deosebite are arhitectura de lux propusă de Fendi Casa la evenimentul Maison&Objet?

    Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: