Premii pentru Vitra

Două modele din linia de birouri Vitra au fost distinse cu prestigioase premii internaționale de design în această vară, deodată.

Juriul a evidențiat funcționalitatea ( între 68 cm și 113 cm ) înălțimea mesei, care poate fi reglată dintr-o singură mișcare pentru a se potrivi atât pentru lucrul în picioare, cât și pentru cel în poziție așezată. Picioarele mesei se ridică și coboară ca o foarfecă la simpla apăsare a unui buton, iar mecanismul de sub blat este complet invizibil.

Un alt premiu Best of NeoCon Gold Award este acordat arhitectului și designerului Antonio Citterio ( Antonio Citterio ) ID Chair Concept, o gamă de scaune de lucru create de Vitra;. Conceptul a primit o medalie de aur la categoria Scaune ( mobilier pentru scaune ) ca fiind cel mai ergonomic scaun de birou.

Vedeți toate articolele de la Vitra.
Citește mai mult  Moda duo
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: